czy mozecie polecic ta firme???
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
powermax ... ale konstrukcja włoska tyle że produkowana przez hyperterm. Trochę nie ściśle opisałem temat..przepraszam. Tak czy owak .... dwie klasy niżej. Power... nie znam pochodzenia tej nazwy .Max włoski swego czasu lider na terenie europy w urządzeniach inwektorowych.Za nazwą "max" coś się jeszcze kryło ale co ... ?? Tego niepamiętam.
Jak się nie mylę Hyperterm wykupił ich powstał niby w 100% Hyperterm.
To akurat wiem od znajomego z Hyperterm. Nie znam całej histori ... ale coś takiego chyba miało miejsce.
polecam Hyperterm jeżeli chodzi o przemysłówkę o dużych prądach.
Jak się nie mylę Hyperterm wykupił ich powstał niby w 100% Hyperterm.
To akurat wiem od znajomego z Hyperterm. Nie znam całej histori ... ale coś takiego chyba miało miejsce.
polecam Hyperterm jeżeli chodzi o przemysłówkę o dużych prądach.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Ja na innych maszynach niż HPR nie wyobrażam sobie pracy. Ostatnio byłem na szkoleniu z tych agragatów w Holandii i naprawdę jestem mile zaskoczony ich wiedzą i kompetencją. Co do pawermax to jak dla mnie to nie są agregaty do przemysłowego cięcia. Polecam ich nowy wynalazek HSD, jakośc jest przybliżona do HPR a jego cena znacznie nizsza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam Marcin
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
wczoraj przywieżli mi do firmy hpr 260A ciągłej pracy poprostu masakra .....a co do firmy hypherterm to sądze że najlepsza
[ Dodano: 2007-06-30, 14:03 ]
do pana marcina:
i dziwnym przypadkiem znam pewnego marcina który był na owym szkoleniu ostatnio i też bawi sie wypalarkami czy czasem sie nie znamy(priv jak co?)
[ Dodano: 2007-06-30, 14:03 ]
do pana marcina:
i dziwnym przypadkiem znam pewnego marcina który był na owym szkoleniu ostatnio i też bawi sie wypalarkami czy czasem sie nie znamy(priv jak co?)
gdzie młoteknie może tam kątówka pomoże :-}
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
uwaga na firmę AGMA Automation!!
może moja "przygoda" z tymi firmami będzie dla Was przestrogą!!
firma ta działa min. zakresie wykonywania wypalarek plazmowych.
ja jedna taką zamówiłem u nich. i to był mój błąd.
dziś wiem, że lepiej by było zamówić droższą, niż mieć zszargane nerwy przez brak kompetencji w takich firmach
firma AGMA jest firmą nierzetelną, a jej właściciel zachowuje sie jak ...osoba , która nie dorosła do robienia interesów
firma ta działa min. zakresie wykonywania wypalarek plazmowych.
ja jedna taką zamówiłem u nich. i to był mój błąd.
dziś wiem, że lepiej by było zamówić droższą, niż mieć zszargane nerwy przez brak kompetencji w takich firmach
firma AGMA jest firmą nierzetelną, a jej właściciel zachowuje sie jak ...osoba , która nie dorosła do robienia interesów