UHU kity + ew plytki
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
u mnie i nie tylko serwa o mocy 160W nie powodują jakiegoś ujemnego działania na sterownik chociaż używam go już od 2-3 tygodni , ale to dlatego że mam amatorską mała frezarkę
zobaczymy jakie to miał kolega Szopler serwo ...

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 37
lepsze sa, ale nie tanszekostner pisze:Jeszcze dwa miesiace temu nie bylo lepszego
gmaro
jaka masz dokładność pozycjonowania ??
[ Dodano: 2007-03-04, 16:59 ]
a w ogóle kostner zastanawiam się jaka masz wiedze i doświadczenie do prowadzenia dyskusji w tym temacie
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
dobrąolo_3 pisze:jaka masz dokładność pozycjonowania ??

ale tak na poważnie na razie to zajmuje się i jestem pochłonięty nową konstrukcją opartą na krokowcach a na ostateczne testy i pomiary sterownika uhu czekam jak kolega z forum do mnie przyjedzie

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 11
Wydaje mi sie ze tak, poniewaz sa to najprawdopodobniej wartosci w Peaku a po drugie jest to projekt OpenSource, w ktorym lapy maczalo kilkanascie osoob. Zalozenia poczatkowe byly takie ze sterownik ten ma sluzyc do zastosowan amatorskich. Tyle wyczytalem na forum projektu UHU.
Jeżeli prąd nas nie zabije to nas napewno nie wzmocni 

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
olo nie tak do końca , ktoś to w końcu zaprojektował ,wykonał poświęcił czasolo_3 pisze:amatorstwo ?

Pomogłem...
Pomogłem...