Poszukuje
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
A może koledzy "popatrzą w internet" to zobaczą - że te texty to nie żaden pomysł nikogo z polski - tylko skopiowane ze sklepów z takimi upominkami z USA... Gdyby to wymyślił polak za pewne byłoby to coś typu "Poczuj się jak u siebie w domu" lub "Miło Cię znów gościć u nas w domu" itp... Kolego Grawer.gift niestety my wieśniaki z południowej zaściankowej polski mimo ze mamy po 3 kierunki studiów i jesteśmy w trakcie robienia doktoratów z mechaniki, pracujemy na maszynach własnej konstrukcji z których jesteśmy dumni - dla Ciebie zawsze będziemy wieśniakami. Tak jak ty dla nas wsiórem z Warszawy. Bycie wieśniakiem to nie zależy od miejsca pochodzenia tylko zachowania, bo jak mawia mój dziadek "Wieśniak wyjdzie ze wsi, lecz wieś z wieśniaka nigdy" - czy ty przypadkiem nie masz krewnych na wsi lub nie pochodzisz z którejś wiejskiej dzielnicy "wawy" wcielonej w przeciągu 30 lat w granice administracyjne "wawy"? Niestety po przejrzeniu internetu te projekty to dla mnie nic odkrywczego tylko zerżnięcie z zachodu czegoś "modnego". Jak nie pomagasz - to nie przeszkadzaj...
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 10
myslenie typowo komunistyczne
ZERŻNIETE Z ZACHODU - DOBRE DLA ,,NASZ "
zakładam ze nic nie zrozumiałes z tego co pisałem
ale napisałem wyraznie ze ,,to nie sa projekty właścicielki strony "
A JEDYNIE SPRZEDAJE TEN TOWAR
( pisze duzymi i tłustymi bo widzę ze niewiele osób kuma )
jesli ,,pomoc" ma polegac na KRADZIEŻY pomysłow ze ,,zgniłego zachodu " to PRZYCHYLAM SIE DO ZDANIA ZE ,,JEDNAK MOŻNA "
jak my im kraść - DOBRE
jak oni nam kraść - ZŁE
KALI BYĆ DOBRY -:)
nie wiem czy mam podejrzewać ze ten ,,doktorat " to tez pozyskany w ten sam sposób ?
-:)
ktoś ,,życzliwy " napisał?
tak jak z zerżnięciem pomysłu ze ,,sklepów z usa "?
maszyny , jak sam pisałeś : ZE STARYCH SZAF I SKLEJKI ? -:(
Ja przynajmniej na stal i aluminium się ,,szarpłem "
podaj numer dyplomu jednego z tych ,,3 kierunków " studiów ale pewnie bedziesz się wił jak piskorz BO WYSZŁABY ŚCIEMA
ZERŻNIETE Z ZACHODU - DOBRE DLA ,,NASZ "
zakładam ze nic nie zrozumiałes z tego co pisałem
ale napisałem wyraznie ze ,,to nie sa projekty właścicielki strony "
( pisze duzymi i tłustymi bo widzę ze niewiele osób kuma )
jesli ,,pomoc" ma polegac na KRADZIEŻY pomysłow ze ,,zgniłego zachodu " to PRZYCHYLAM SIE DO ZDANIA ZE ,,JEDNAK MOŻNA "
jak my im kraść - DOBRE
jak oni nam kraść - ZŁE
KALI BYĆ DOBRY -:)
nie wiem czy mam podejrzewać ze ten ,,doktorat " to tez pozyskany w ten sam sposób ?
-:)
ktoś ,,życzliwy " napisał?
tak jak z zerżnięciem pomysłu ze ,,sklepów z usa "?
No, żeś poleciałJohnny pisze: mimo ze mamy po 3 kierunki studiów i jesteśmy w trakcie robienia doktorat.
maszyny , jak sam pisałeś : ZE STARYCH SZAF I SKLEJKI ? -:(
Ja przynajmniej na stal i aluminium się ,,szarpłem "
podaj numer dyplomu jednego z tych ,,3 kierunków " studiów ale pewnie bedziesz się wił jak piskorz BO WYSZŁABY ŚCIEMA
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
Kolego Grawer.Gift
Wydaje mi się, że dyskusja ze słupem przydrożnym byłaby bardziej konstruktywna niż z Tobą.
Najpierw piszesz:
Poza tym, raczyłeś napisać:
Jednak jak ci z zachodu kradną ropę w żywe oczy z takiego np. Iraku, czy innej Syrii pod pretekstem jakichś bzdur o broni chemicznej, przy okazji nabijając kabzę swoim koncernom zbrojeniowym, że o likwidacji jakichś tam autochtonów nie wspomnę, to eufemistycznie nazywane jest to "Wprowadzaniem zasad demokracji" , "misją stabilizacyjną" albo żartobliwie "misją pokojową".
CZYLI JEDNAK "MOŻNA".
Wystarczy tylko dorobić odpowiednią bajkę usprawiedliwiającą.
Nie rozumiem tylko dlaczego oni (zachód) mogą, a my ("zacofany" wschód) już nie ?
Jednak poza wszystkim rozumiem, że Ty osobiście, gromiąc "złodziei" niczym Zeus gromowładny, nigdy, ale to przenigdy nie zhańbiłeś się nawet jedną MP3-jką pobraną z neta bez wiedzy i zgody właściciela utworu, że o filmach i (boże broń) programach komputerowych nie wspomnę.
Mimo wszystko, proponuję zakończyć ten watek bo niczego nowego nie wnosi.
Autor tematu dostał co chciał, a przysłowiowe bicie piany chyba nikomu do niczego nie jest potrzebne.
Wydaje mi się, że dyskusja ze słupem przydrożnym byłaby bardziej konstruktywna niż z Tobą.
Najpierw piszesz:
a następnie, że:zadzwonię do włascicielki strony ALE BEZ PODAWANIA CO I GDZIE ( żeby nie było ze kabluję ) I ZAPYTAM CO ONA , jako autorka o tym sądzi ?
Może by się tak zdecydować na ostateczną wersję ?ale napisałem wyraznie ze ,,to nie sa projekty właścicielki strony "
Poza tym, raczyłeś napisać:
Rozumiem, że ten "wspaniały zachód", to wzór cnót wszelakich.jesli ,,pomoc" ma polegac na KRADZIEŻY pomysłow ze ,,zgniłego zachodu " to PRZYCHYLAM SIE DO ZDANIA ZE ,,JEDNAK MOŻNA "
Jednak jak ci z zachodu kradną ropę w żywe oczy z takiego np. Iraku, czy innej Syrii pod pretekstem jakichś bzdur o broni chemicznej, przy okazji nabijając kabzę swoim koncernom zbrojeniowym, że o likwidacji jakichś tam autochtonów nie wspomnę, to eufemistycznie nazywane jest to "Wprowadzaniem zasad demokracji" , "misją stabilizacyjną" albo żartobliwie "misją pokojową".
CZYLI JEDNAK "MOŻNA".
Wystarczy tylko dorobić odpowiednią bajkę usprawiedliwiającą.
Nie rozumiem tylko dlaczego oni (zachód) mogą, a my ("zacofany" wschód) już nie ?
Jednak poza wszystkim rozumiem, że Ty osobiście, gromiąc "złodziei" niczym Zeus gromowładny, nigdy, ale to przenigdy nie zhańbiłeś się nawet jedną MP3-jką pobraną z neta bez wiedzy i zgody właściciela utworu, że o filmach i (boże broń) programach komputerowych nie wspomnę.
Mimo wszystko, proponuję zakończyć ten watek bo niczego nowego nie wnosi.
Autor tematu dostał co chciał, a przysłowiowe bicie piany chyba nikomu do niczego nie jest potrzebne.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 09:55 przez lajosz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
No to kiedy kradnieta te rowery? Bym chciał zamówić jednego jumanego składaka typu Wigry 3 albo Jubilat 2......
Bosze, czy Wy nie macie innych zajęć tylko się kłócicie i obrażacie? Ja jestem zdania że autor jest leniwy i/lub nie potrafi projektować na komputerze i dla tego szuka pomocy.
Jeśli zrobię fotkę płotu sąsiada i zrobię sobie prawie taki sam płot to czy ja go okradłem? Nie sądzę.... No chyba że na płocie będzie napis !!! All Rights Reserved !!!
Jeśli pomysł jest kopiowany na własny cel to spoko ale jak ma się na nim zarabiać to można podyskutować.....
I tyle mojego w temacie....
Bosze, czy Wy nie macie innych zajęć tylko się kłócicie i obrażacie? Ja jestem zdania że autor jest leniwy i/lub nie potrafi projektować na komputerze i dla tego szuka pomocy.
Jeśli zrobię fotkę płotu sąsiada i zrobię sobie prawie taki sam płot to czy ja go okradłem? Nie sądzę.... No chyba że na płocie będzie napis !!! All Rights Reserved !!!
Jeśli pomysł jest kopiowany na własny cel to spoko ale jak ma się na nim zarabiać to można podyskutować.....
I tyle mojego w temacie....

-
KAJOS pisze:3sk4, - Kolego ja wole Ciebie leniwego lub jak wolisz nie obcykanego niz trutnia forumowego .
Chyba stare powiedzenie ze : ,,swój popiera swego " ma tu przełożenie na preferencje ze jak Kali ukraść krowę to dobrze , jak Kalemu ukraść krowę to żle
Wolisz ,,forumowego złodzieja " niz forumowego trutniA ?
I ja szanuję twoje zdanie
Masz prawo tak sądzić
TYLE ZE DOMYSLNIE ZAKŁADAM ZE TAKICH JAK TY JEST NIEWIELU ( zarówno na forum jak i w zyciu )
To dowód ze NIC NIE ROZUMIESZ CO SIĘ DO CIEBIE PISZElajosz pisze:Kolego Grawer.Gift
Najpierw piszesz:a następnie, że:zadzwonię do włascicielki strony ALE BEZ PODAWANIA CO I GDZIE ( żeby nie było ze kabluję ) I ZAPYTAM CO ONA , jako autorka o tym sądzi ?Może by się tak zdecydować na ostateczną wersję ?ale napisałem wyraznie ze ,,to nie sa projekty właścicielki strony "
.
( znów się absolutnie nie dziwie )
Kiedy złodziej chciał ukrąść pomysł i podał stronę z której , to myślałem ze to pomysł osoby która ma te stronę .
Po telefonie DOWIEDZIAŁEM SIĘ ( tak się zdobywa wiedzę , co pewnie jest ci obce )
ze towar nie jest autorstwa osoby która to wystawia , a JEDYNIE SPRZEDAJE TEN TOWAR .
Na fakt KRADZIEŻY POMYSŁU nie ma to wpływu i znaczenia
mam nadzieję ze mroki Twej niewiedzy zostały rozświetlone ( CHOCIAŻ CZĘŚCIOWO )
-