UHU kity + ew plytki
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
no i już po zabawie , kity złożone wszystkie elementy co do sztuki wyliczone 

- Załączniki
-
- kupa.jpg (129.31 KiB) Przejrzano 619 razy
-
- po_kupie.jpg (142.93 KiB) Przejrzano 743 razy
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 23
A jachciałem podziękować za obietnice wpisania mnie na liste priorytetową.. I na obietnicy sie skonczyło.
oczywiście paczuszki do dziś nie dostałem mam nadzieje ze to wina poczty, a paczuksz juz dawno nadana..
pozawiam
[ Dodano: 2007-02-26, 12:46 ]
No i chtvba kolejny raz kolega nawalił, wracam z ferii paczuszki niema !! Na szczęscie wysłał mi ale nie pod ten adres, i zapobiegliwa mamuska odesłał pod prawidłowy adres, paczkę dziś przyniosł listonosz, ale radość szybko mineła ..
Zamówiłem 3 komplety, więc wszystko powino być x 3 ale ..
7805 dostałem 2 zamiast 3,
10u tantali dostałem 13 zamiast 14,
1 n mam 12 zamiast 16,
22p dostałem 8 zamiast 6... - WOW GRATIS ;-/
rezystora 22k jednego zabrakło,
natomiast 470R zadnego nie dostałem ...
no i 0r1 dostałem po 3 czyli 9, a myslałem ze dostane 15...
przekładki izolzacynje ( niewiem jak to sie prawidłowo nazywa) mam tylko 12 brakuje jesze 3,
no i tulejki izolujące tez jednej brakuje...
rozumiem ze czasem moze sie cos zagubić, ale az tyle na raz ??
pewenie usłysze ze do pierdoły, i bez problemu wszystko dokupie w pierwszym lepszym.. ale chyba nie po to zamawiałem zeby jeszcze teraz braowało !!
reasumując..
Zamówienia zrealizowane z kilku mieszięcznym poslizgiem, przesyłka wysłana nie na ten adres.. oczywiście niekompletna, ciekawe co jeszcze wyjdzie ..
Bede bardzo wdzięczy za jakieś sensowne wyjasnienie,
niepozdrawiam.. :-/
oczywiście paczuszki do dziś nie dostałem mam nadzieje ze to wina poczty, a paczuksz juz dawno nadana..
pozawiam
[ Dodano: 2007-02-26, 12:46 ]
No i chtvba kolejny raz kolega nawalił, wracam z ferii paczuszki niema !! Na szczęscie wysłał mi ale nie pod ten adres, i zapobiegliwa mamuska odesłał pod prawidłowy adres, paczkę dziś przyniosł listonosz, ale radość szybko mineła ..
Zamówiłem 3 komplety, więc wszystko powino być x 3 ale ..
7805 dostałem 2 zamiast 3,
10u tantali dostałem 13 zamiast 14,
1 n mam 12 zamiast 16,
22p dostałem 8 zamiast 6... - WOW GRATIS ;-/
rezystora 22k jednego zabrakło,
natomiast 470R zadnego nie dostałem ...
no i 0r1 dostałem po 3 czyli 9, a myslałem ze dostane 15...
przekładki izolzacynje ( niewiem jak to sie prawidłowo nazywa) mam tylko 12 brakuje jesze 3,
no i tulejki izolujące tez jednej brakuje...
rozumiem ze czasem moze sie cos zagubić, ale az tyle na raz ??
pewenie usłysze ze do pierdoły, i bez problemu wszystko dokupie w pierwszym lepszym.. ale chyba nie po to zamawiałem zeby jeszcze teraz braowało !!
reasumując..
Zamówienia zrealizowane z kilku mieszięcznym poslizgiem, przesyłka wysłana nie na ten adres.. oczywiście niekompletna, ciekawe co jeszcze wyjdzie ..
Bede bardzo wdzięczy za jakieś sensowne wyjasnienie,
niepozdrawiam.. :-/
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
co to takiego bo ja nie miałem w paczce tego?? nie miałem też w paczce żadnej przekładki izolzacyjnej a po za tym wszystkie elementy miałem co do sztuki . Sterowniki poskładane teraz próby jak będzie czas ..rockykon pisze:no i tulejki izolujące tez jednej brakuje...
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...