UHU kity + ew plytki
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 66
Płytki wreszcie dotarły oto zdjecia
jutro wielkie pakowanie a nastepnie wysylka
co dziwne ups mial przesylke w lodzi juz w niedziele a kurier dotarl do mnie wlasnie teraz
no ale wszyscy czekalismy a mnie kamien w koncu spadl z serca i moge odetchnac z ulga
jutro wielkie pakowanie a nastepnie wysylka

co dziwne ups mial przesylke w lodzi juz w niedziele a kurier dotarl do mnie wlasnie teraz
no ale wszyscy czekalismy a mnie kamien w koncu spadl z serca i moge odetchnac z ulga

- Załączniki
-
- IMG_5382.JPG (75.62 KiB) Przejrzano 353 razy
-
- IMG_5381.JPG (71.75 KiB) Przejrzano 376 razy
-
- IMG_5379.JPG (84.84 KiB) Przejrzano 365 razy
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 10
- Kontakt:
Witam
Mam pytanie te płytki jeśli mnie oczy nie mylą mają ścieżki silnoprądowe pogrubione. I teraz pytanie czy to wystarczy dla większych servomotorów tzn mam na myśli to o czym mówił kolega olo_3 w wątku , że musiał pogrubiać drutem ścieżki.
Pozdrawiam
Mam pytanie te płytki jeśli mnie oczy nie mylą mają ścieżki silnoprądowe pogrubione. I teraz pytanie czy to wystarczy dla większych servomotorów tzn mam na myśli to o czym mówił kolega olo_3 w wątku , że musiał pogrubiać drutem ścieżki.
Pozdrawiam
"Skąd mam wiedzieć co to jest ja to tylko zbudowałem"
www.serwotech.pl
www.serwotech.pl
-
pcb ma soldermaske i cynowanie osoby z potrzeba na wieksze prady musza albo pocynowac (zalac cyna) czesc nie pokryta specjalnie w tym celu soldermaska lub podlutowac drut
[ Dodano: 2007-02-10, 01:22 ]
pakowanie trwa zeszlo mi dzis i wczoraj mysle ze jutro sie z tym juz uporam i w pn uda sie wszystko wyslac
[ Dodano: 2007-02-10, 01:22 ]
pakowanie trwa zeszlo mi dzis i wczoraj mysle ze jutro sie z tym juz uporam i w pn uda sie wszystko wyslac
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
skoro będą wysłane ciekawe ile osób pokaże swoje maszyny z tymi sterownikamichomikaaa pisze:pakowanie trwa zeszlo mi dzis i wczoraj mysle ze jutro sie z tym juz uporam i w pn uda sie wszystko wyslac

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
dzis wyslalem czesc paczek szczesliwcy to:
dawido olawa
grzyb
sztoks
olo
andula
jerzyst
malarz
jutro wysle kolejna porcje byc mzoe jak sie uda to calosc
w week jak pakowalem czesci a zeszlo to mi od czwartku piatku popoludnia po pracy cala sobota i niedziela (pakowanie to koszmar)
okazalo sie ze w tme spakowali mi o 108 kondensatorow za malo i musialem dzis zalatwiac sprawe
oczywiscie wyrownali braki i moglem dokonczyc pakowanie stad tylko te paczki wyslane
dawido olawa
grzyb
sztoks
olo
andula
jerzyst
malarz
jutro wysle kolejna porcje byc mzoe jak sie uda to calosc
w week jak pakowalem czesci a zeszlo to mi od czwartku piatku popoludnia po pracy cala sobota i niedziela (pakowanie to koszmar)
okazalo sie ze w tme spakowali mi o 108 kondensatorow za malo i musialem dzis zalatwiac sprawe
oczywiscie wyrownali braki i moglem dokonczyc pakowanie stad tylko te paczki wyslane
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
no co do pakowania to jestem i byłem przekonany że to będzie koszmar ale dobrze że wszystko idzie ku końcowi ... i tak się należy duży plus dla kolegi chommika
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...