Witamy w Polaczkowietanie-cnc pisze:Witam.
Ponownie muszę zabrać głos w obronie swojej osoby...

Chlopie - olej to

Pamietaj: "Krytyk i impotent z jednej sa parafii -
obaj wiedza jak, zaden nie potrafi"

Powodzenia.
J.
włascicielfirmy się na nowo zarejestrował ? bo coś mi sie nie chce wierzyc, słyszałem różne opinie na temat tego czegoś, w większości takie niezbytcollapse pisze:Postanowiłem się zarejestrować bo mam coś do powiedzenia w sprawie frezarki wykonanej przez tanie-cnc.
Nie znalazłem tu ani jednej opinii tych którzy kupili, może źle szukam... Poproszę o link do tematu opinii użytkowników tanie-cnc.a o czym ja niby mówie? o opiniach tych co kupili
Ja tego nie trzymam na dworze, garażu czy piwnicy tylko w normalnym pomieszczeniu a więc w pokojowych warunkach. To nie jest goła płyta wiórowa a podwójnie laminowana i zabezpieczona grubą warstwą farby nałożonej profesjonalnie pistoletem. Jak na 4 lata nie ma najmniejszych oznak zniszczenia przez wilgoć.a nie ze mi sie nie podoba bo jest drewniane i nasiąka wodą i jest zmiennogeometryczne względem pogody, cisnienia i wilgotnosći. Zeby t o chociaz było lamelowane ze sklejki albo żywego drewna albo jakis lignofol a nie płyta wiórowa
Jaja to robi kuraweź nie rób jaj
dałem 2,4tys za wszystko.daleś cale 2 tys ?
A kto powiedział, że to profesjonalna frezarka? Jak dla mnie daje radę. Na hobbistyczne potrzeby jest ok a nawet lepiej.pewnie dołączyłbym się do grona naiwnych podziwiaczy, gdybym nie siedział w tej branży.
Te 0,05-0,2mm wychodziło w przypadku figur geometrycznych wielkości ok 15cm, napewno na większych dokładność byłaby mniejsza ale to chyba normalne. No i prędkość posuwu im większa tym gorzej jednak nieznacznie, niezauważalnie "na oko". Rozumiem, jesteś konkurencją i nie podoba Ci się moja pozytywna opinia frezarek z Włocławka ale to normalne. Kończę bo spory w tym temacie nie mają sensu, wyraziłem tylko swoją opinię.powiedz jeszcze ze na całym polu roboczym uzyskujesz te 0,05 hehe i jak to mierzysz, bo chyba nie przejazdami ?