Kupno tokarki wiepofama tr-45
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 8
Panowie bez kłótni! Chcę kupić w miarę sprawną tokarkę najlepiej z moich okolic ze względu na koszty transportu, długość toczenia to co najmniej 1000mm. Palić się nie pali więc wolę poczekać jak kupić złom. Jeżeli Wiepofama ma tak jak pisałem 0.02 luzu na wrzecionie i "nie toczy stożków" to ile się opłaca za nią dać? A jak się ma sprawa z tokarką Wafum?? Wiadomo że chodzi o stan itp. Ale chodzi również o uniwersalność i wszelakość zastosowań (np. toczenie gwintów). Ile mogą być wartę obie z nich jak będą w podobnym stanie i którą z nich wybrać w takim przypadku? Jakie są plusu i minusy każdej z nich?
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 6
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Witam
Kupiłem taką za 2500
Dałem ogłoszenie do gazety, że kupię tokarkę, ludzie dzwonili z okolicy a to najważniejsze.
W internecie można kupić wiele rzeczy, ale nie tokarkę bo transport bardzo drogi, lepiej na to konto dołożyć i kupić lepszą a nie wozić przez pół Polski.
Pozdrawiam
Jacek
Kupiłem taką za 2500

Dałem ogłoszenie do gazety, że kupię tokarkę, ludzie dzwonili z okolicy a to najważniejsze.
W internecie można kupić wiele rzeczy, ale nie tokarkę bo transport bardzo drogi, lepiej na to konto dołożyć i kupić lepszą a nie wozić przez pół Polski.
Pozdrawiam
Jacek
Kto się nie bawi, ten nie żyje 
Zakres działalności: gwałty, wymuszenia, haracze.

Zakres działalności: gwałty, wymuszenia, haracze.
-
-
-
Musisz zobaczyć posłuchać jak chodzi czy wszystkie posuwy działają ,czy jest jakies wyposarzenie też warto zapytac. Taka szafka 5 szufladowa kuchenna z nożykamni to około 2 tyś może być warta . W tuc chyba tylko 2 koła się zmienia do gwintów jakichś dziwnych a tak to tylko radiem się kręci. W TR nie pamiętam i jaki wznios kłów też się zapytaj.
-
Mam zdjęcie tego oderwanego kawałka łoża. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/67c ... 75058.html