Poszukuję młodych, wykształconych frajerów z wielkich miast!
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Poszukuję młodych, wykształconych frajerów z wielkich miast!
Witam serdecznie.
Rzadko ostatnio na forum bywam. Mimo to znalazłem chwilkę by zareklamować pewną myśl która jednocześnie jest moim ogłoszeniem (moderatorzy mogą przenieść do działu "Giełda" lub "Praca-Oferty"). Muszę stylem pogrubionym, bo do światłych i yntelygentnych może nie dotrzeć.
Tak więc:
[center]Poszukuję młodych, wykształconych frajerów z wielkich miast! Obiecam Wam więcej!!![/center]
[center]CV + LM proszę przesyłać na PW i nie pchać się tak bardzo!!![/center]
A teraz podziękowania dla Was za ten POstkomunistyczny nierząd z rudym na czele który ma takie wspaniałe pomysły:
Godło zniknęło ze stron internetowych czterech resortów
http://niezalezna.pl/38683-ujawniamy-ze ... we-symbole
Podczas następnych wyborów lepiej zostańcie w domu bo robicie krzywdę reszcie narodu.
A teraz śmiało - możecie zapluć monitor ujadając na mnie.
Pozdrawiam, skoczek
Rzadko ostatnio na forum bywam. Mimo to znalazłem chwilkę by zareklamować pewną myśl która jednocześnie jest moim ogłoszeniem (moderatorzy mogą przenieść do działu "Giełda" lub "Praca-Oferty"). Muszę stylem pogrubionym, bo do światłych i yntelygentnych może nie dotrzeć.
Tak więc:
[center]Poszukuję młodych, wykształconych frajerów z wielkich miast! Obiecam Wam więcej!!![/center]
[center]CV + LM proszę przesyłać na PW i nie pchać się tak bardzo!!![/center]
A teraz podziękowania dla Was za ten POstkomunistyczny nierząd z rudym na czele który ma takie wspaniałe pomysły:
Godło zniknęło ze stron internetowych czterech resortów
http://niezalezna.pl/38683-ujawniamy-ze ... we-symbole
Podczas następnych wyborów lepiej zostańcie w domu bo robicie krzywdę reszcie narodu.
A teraz śmiało - możecie zapluć monitor ujadając na mnie.
Pozdrawiam, skoczek
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
ten mały co nie przekracza 1,5m to tuk.
A ten ryży to oszust
Specjalista od wibratorów , powinien zaglądnąć tu...na forum Czasami chłopaki rozmawiają o wibracyjnym odprężaniu konstrukcji ...
Ja się zaczynam po woli wstydzić że mieszkam w Polsce. Często wędruję po europie i to co słyszę , jak się śmieją z rządu , Polaków to już mnie to nie bawi.
Jak można roić abolicję dla dłużników ZUS-u a potem się podnosi ZUS i mówi że nie wiadomo czy do emerytury dożyjemy a jak już to czy ją w ogóle dostaniemy.
Płacimy co miesiąc haracze rudemu , małemu i całej tej elicie a oni i tak mają nas w "poszanowaniu" noszonym z tyłu bo przecież kończy się ich już kariera.
A ten ryży to oszust
Specjalista od wibratorów , powinien zaglądnąć tu...na forum Czasami chłopaki rozmawiają o wibracyjnym odprężaniu konstrukcji ...
Ja się zaczynam po woli wstydzić że mieszkam w Polsce. Często wędruję po europie i to co słyszę , jak się śmieją z rządu , Polaków to już mnie to nie bawi.
Jak można roić abolicję dla dłużników ZUS-u a potem się podnosi ZUS i mówi że nie wiadomo czy do emerytury dożyjemy a jak już to czy ją w ogóle dostaniemy.
Płacimy co miesiąc haracze rudemu , małemu i całej tej elicie a oni i tak mają nas w "poszanowaniu" noszonym z tyłu bo przecież kończy się ich już kariera.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
- Posty w temacie: 8
-
- Posty w temacie: 5
witam.
warunków nie spełniam .
jestem co prawda w dużego ( czy ono takie wielkie ? ) miasta ale - słabo wykształcony.
co proponujesz w zamian ?
tylko konkretnie - nie banały i ogólniki .
filozofa z biłgoraja ?
suwnicowego z łodzi ?
łyse pały z kijami ?
olka " chorą goleń " ?
a może pis ?
rewolucje mają to do siebie że oprócz więzień , obozów i takich tam , przynoszą tylko powszechną nędzę .
warto sobie poczytać to i owo i o rewolucji francuskiej , bolszewickiej , faszystowskiej ( włochy ) i o nazistowskiej ( niemcy ) .
o mao z chin i pol pocie kambodży nie wspominając.
jak nie rewolucja to co ?
wybieraj wśród tego co masz .
dywagacje polityczne większego sensu nie mają - nikt nikogo nie przekona .
pozdrawiam.
warunków nie spełniam .
jestem co prawda w dużego ( czy ono takie wielkie ? ) miasta ale - słabo wykształcony.
co proponujesz w zamian ?
tylko konkretnie - nie banały i ogólniki .
filozofa z biłgoraja ?
suwnicowego z łodzi ?
łyse pały z kijami ?
olka " chorą goleń " ?
a może pis ?
rewolucje mają to do siebie że oprócz więzień , obozów i takich tam , przynoszą tylko powszechną nędzę .
warto sobie poczytać to i owo i o rewolucji francuskiej , bolszewickiej , faszystowskiej ( włochy ) i o nazistowskiej ( niemcy ) .
o mao z chin i pol pocie kambodży nie wspominając.
jak nie rewolucja to co ?
wybieraj wśród tego co masz .
dywagacje polityczne większego sensu nie mają - nikt nikogo nie przekona .
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares
-
- Posty w temacie: 21
- Kontakt:
Ja głosowałem, i nie żałuję. Efekty mojego głosowania widać. Mogę se wsiąść w samochód i pojechać do Belina, Paryża, czy Barcelony nie pytając nikogo o zgodę.oprawcafotografii pisze:Ktory _kretyn_ glosowal za wejsciem do kolchozu?
No nie wstydzic sie - lapka do gory
q
Będę zadowolony w pełni, jak wejdziemy do strefu Euro. I nie przeraża mnie to, że zarobki w Polsce okażą się sporo mniejsze, niż w krajach starej Europy. U Niemców do dziś na wschodzie zarabia się mniej. Dobrobyt trzeba wypracować, zadekretować się nie da. A to musi potrwać.