Własnie jeżeli zaczynać to od "nowego malucha" czy "starego mercedesa" , na początku tak jak pisałem będe zaczynał od drobnych elementów (obrazki w plexi, loga i takie inne duperele)mysle też o lustrach napewno z czasem przejde na wieksze gabaryty.JANNO1 pisze:to jest tak......
mozna np kupic w tej samej cenie nowego malucha i np okazjonalnie kilkuletniego mercedesa full wypas jak to mowia.
...kup malucha jak masz maly garaz lub nie stac Cie bedzie w przyszlosci na paliwo.
Janusz.
w tej kwocie znajde własnie małe centra, tylko tak jak pisałem ppotrafie obsługiwac zwykłą frezarke, tokarke powiedzcie mi coś więcej o obsłudze CNC cięzko jest sie nauczyc ?kostner pisze:Zrubo co do tematu rozwaz kupno uzywanego centrum lub jakiejs frezarki CNC.
Wychodze z założenia że jezeli cos sie robi dobrze i ma sie ciekawe pomysły to i zbyt sie znajdzie ( początki wiadomo sprzedaz detaliczna allegro itp.) może ktos wie jak wygląda dzisiaj rynek na zapotrzebowania produktów z cnc (cięzko odszukać cokolwiek konkretnego)