Jak widzę dupek kimla ma swoich zagorzałych zwolenników którzy choćby nie wiem co staną w jego obronie .. I tak bywa – nie ma się co nad tym rozwodzić .
Niestety jest też grupa i to do nich teraz kieruję swe słowa która przyjmuje elaboraty chorego psychicznie człowieka jako pewnik.
Na tym forum jestem ponieważ jest to FORUM AMATORSKICH MASZYN CNC , a jestem w tym amatorem .
Nie jestem jak twierdzi dupek moderatorem ani tym bardziej producentem maszyn – wystarczy zajrzeć na moją stronę aby się dowiedzieć kim jestem 
Tylko w chorym umyśle mógł powstać taki pomysł że moderator „piotrjub” założył fałszywy profil aby dowalać kimli .
Nie mam czasu ani ochoty moderować na żadnym forum – już swoje na moderowałem na wielu forach, i już mi się nie chce
Tak kimla twierdzę że jesteś chory umysłowo i trzeba cię leczyć !
Z kilkoma userami z tego forum się spotkałem z niektórymi utrzymuję dosyć ożywione kontakty ( co sobie chwalę ) więc nie ma problemu sprawdzić kim jestem.
Nazwałem cię zadufanym dupkiem i zdanie swoje podtrzymuję !!!
Kimla kojarzysz targi w poznaniu w tym roku ?
Był przy twojej maszynie i zadał kilka pytań taki niewysoki siwy gość z synem ?
Tłumaczyłeś jakiemuś Panu zalety swojego lasera Fiber… przysłuchiwałem się temu z zaciekawieniem bo kilka szczegółów było ciekawych , i wtem ni stąd ni zowąd ten Pan zapytał wprost dlaczego miałbym kupić laser waszej firmy a nie laser firmy triumf ? Przecież triumf to uznana marka ?
Oto co usłyszałem ja i mój syn – nikogo innego nie było ..
W tym momencie odwróciłem się i poszedłem dalej – już nie chciałem słuchać nic więcejBo widzi Pan triumf trochę się zatrzymał w rozwoju a my idziemy wciąż do przodu , w tej chwili mamy laser o największych możliwościach i zdecydowanie lepszy niż Triumf.
Dlatego twierdzę że jesteś skończonym dupkiem – to i tak łagodne określenie …
Trochę pokory dupku !
Jakiś ty biedny – wszyscy się na ciebie uwzięli … oj oj zaraz się rozpłaczę ….Chciałbym zauważyć, że nie szukam zwady i nie użalałem się na forum nad zablokowanym kontem, tylko założyłem nowe. Jednak jak on ten temat podnosi to oczywiście proszę bardzo mogę odpowiedzieć.
Umieść … tak jak ja – niestety nie wszystko bo część skasowałemOczywiście mógłbym umieścić naszą korespondencję tu na forum i król byłby nagi, ale dużo prościej i przyjemniej byłoby odblokowanie po prostu mojego konta i wzięcie się za swoją robotę zamiast dokuczania innym.
Oto treść :
Kod: Zaznacz cały
Od: www.kimla.pl
Do: numerek
Wysłany: 2011-04-03, 10:16
Temat: kimla
Przestań, wiem kim jesteś. Po co znów pajacujesz.
Kimla w swej wszechwiedzy pisze o jakimś swoim produkcie i jak tylko pojawi się user który kwestionuje wywody kimli – zostaje okrzyknięty :
Wysłannikiem konkurencji
Zazdrośnikiem
Uczestnikiem spisku przeciwko jedynie słusznemu kimli
Jak można z kimś takim rozmawiać ? ale co gorsza to się niestety udziela

To w takim razie co robisz na forum dla amatorów ! ?Kolego Bartus, szczerze powiedziawszy to jest właśnie odwrotnie, ponieważ właśnie pobity został rekord ilości zamówień. Obecnie firma Kimla produkuje ponad 40 maszyn na raz, wysyła jedną maszynę dziennie i aby dorównać przyrostowi zamówień ciągle zwiększa produkcję.
Powiem ci tak :
Gdybym był moderatorem to wywaliłbym cię na zbity pysk ze reklamę na forum w zawoalowanej postaci we wszelkich postach ! nie chodzi mi o reklamę w banerze – zapłaciłeś za nią – ok nic mi do tego . Ale ty nie ograniczasz się do tej reklamy ponieważ jak to w wątku o maxiem wypisujesz peany na temat swoich cudownych maszyn . Przypomnę :
Maxiem opinie użytkowników – czy ty jesteś użytkownikiem ? Czy ktoś cię tam pytał o zdanie ?
Chyba nie musisz odpowiadać …..
Niestety a stety dla ciebie nie jestem moderatorem ani właścicielem forum więc nie mam takiej władzy aby cię usunąć .
Powiadasz że nie łamiesz regulaminu ?
Łżesz .. w żywe oczy
Sam twój nick jest ewidentnym łamaniem regulaminu
Dlaczego pozostali userzy mający swoje firmy nie zarejestrowali nicka z nazwą swej firmy ?
Bo mają więcej honoru i klasy niż ty !
Może się mylę – ale nie sądzę – ale niech wypowiedzą się fachowcy od HTML i php jak pozycjonuje się w golarce Nick z nazwą firmy ?
Przecież to jawne granie w h*** z właścicielem forum
Chaos ma bardzo dobrze pozycjonowane forum więc wykombinowałeś sobie w tym chorym umyśle że skoro tak to mój nick będzie często w gogle
Spotkałem cię na wielu forach o podobnej tematyce gdzie wklejałeś swoje wypociny na temat maszyn –
przegnali cię z stamtąd w cholerę zostałeś tylko tu – nie wiem czym się kieruje chaos ale skoro mu to pasuje – jego sprawa
Ale nie pieprz mi że nie łamiesz regulaminu !
Nie chce mi się wklejać twoich postów gdzie zachwalasz swoje maszynki nawet wtedy kiedy nikt cię o to nie pytał - jak trzeba to znajdę czas i poszukam wytworów twojego chorego umysłu
Powiadasz że jestem skończony ?
Cóż… być może, ale wiesz co dobrze mi z tym …
Wydaje i się że odwrotnie bo już dawno nie miałem tylu wiadomości na PW
Statystycznie: dostałem w tej sprawie 7 wiadomości i tylko jedna była negatywna pozostałe chyba pozytywne .. 
Jestem skończony ? – eee chyba jednak nie
Teraz może się okazać że
Jak ci jeszcze mało to napisz coś ciekawego to może napiszę co nieco o twoich maszynach: jak to we frezarce zostaje zalany jakiś moduł elektroniczny , a to znów czujnik nie zadziałał i głowica pizneła w materiał , a to z kolei śruby niedokręcone i maszyna wpada w drgania i wreszcie jak serwis robi ludzi w bambuko .król byłby nagi,
Tak, tak to wszystko jest w sieci .. Wystarczy nieco poszperać – i żeby nie było- nie szukałem tych informacji – szukałem jak wielu różnych rozwiązań do maszyn – bowiem buduję sobie małą frezarkę i takie tam urządzonka
Tylko teraz wytłumacz się z tego jak oskarżyłeś moderatora , jak naginasz rzeczywistość doszukując się spisku i wreszcie wytłumacz zgromadzonym tutaj dlaczego twierdzisz że laser kimla jest lepszy od lasera Triumf ?
Wiesz – już jednego mamy w kraju który wszędzie wietrzy spisek „onych” – mam nadzieję że znajdziecie się w jednym pokoju
aby nie było wątpliwości ... forum jest fajne - fajni ludzie - poza wyjątkami i cieszę się że jest że można prosić o pomoc i służyć pomocą ( czasami )
forum nie jest moim życiem ani jego istotą - mam co robic i całkiem mi to ładnie wychodzi
ale powiem wam dlaczego wywołałem wilka z lasu :
wk***ia mnie to że typ pt. kimla kłamie oszukuje i mydli oczy pod pozorem udzielania dobry rad ( chodzi oczywiście o czarny PR )
jeśli udziela rad - super jeśli kłamie naganiając klientów do swojej firmy jest zwykłą szują !
ot co
A teraz do moderatorów i chaosa
Informuję że już nie będę się brzydko wyrażał o panu kimli bowiem uświadomiłem sobie że chorych należy leczyć a nie wyszydzać.
Do kimli :
Pamiętaj :
Każdy twój wpis będzie przez mnie czytany z uwagą i analizowany
twoje wypociny za każdym razem wypunktuję bez skrupułów , bo mylisz się w wielu rzeczach ale co gorsza KŁAMIESZ jeszcze więcej
aha jeszcze jedno :
teraz poszczekaj sobie trochęoprawcafotografii pisze:Psy obszczywaja, karawana jedzie dalej
q