Wierzę, że kolega chce dobrze ale mam to przedstawić w jak najmniejszej ilości rzutów i przekrojów.
"rysunki wykonawcze" "rysunek złożeniowy" tego jeszcze nie miałem na lekcji

tylko, że w tym przypadku traktujesz ten model jako jedną bryłę, nie wiesz nic o nim oprócz tego jak wygląda a polecenie jest proste narysuj w najmniejszej ilości rzutów, przecież jak by oddał prowadzącemu zajęcia 3 rysunki tak jak ty to widzisz, to by go wyśmiał xDWZÓR pisze:.... jak dla mnie to kaszana.kasztelan01 pisze:jak dla mnie jest spoko![]()
Ten detal składa się z dwóch elementów ..... należy je rozdzielić i wykonać rysunki wykonawcze ,
a rysunek złożeniowy zamknie / zakończy zadanie / projekt.
Mariusz.
@kasztelan01 - umiesz czytać ..... ?kasztelan01 pisze:tylko, że w tym przypadku traktujesz ten model jako jedną bryłę, nie wiesz nic o nim oprócz tego jak wygląda a polecenie jest proste narysuj w najmniejszej ilości rzutów, ...WZÓR pisze:.... jak dla mnie to kaszana.kasztelan01 pisze:jak dla mnie jest spoko![]()
Ten detal składa się z dwóch elementów ..... należy je rozdzielić i wykonać rysunki wykonawcze ,
a rysunek złożeniowy zamknie / zakończy zadanie / projekt.
Mariusz.
nosiema pisze:... Otóż mam taką oto figurę przedstawić w jak najmniejszej ilości rzutów i przekrojów aby można ją było wykonać. ...
..... czasami 3 rysunki to jest mało....przecież jak by oddał prowadzącemu zajęcia 3 rysunki tak jak ty to widzisz, to by go wyśmiał xD...
Zwracam uwagę , gdyż w realu spotykam się ze zleceniami / procesami technologicznymi inżynierów (wcześniejszych studentów) , którzy w taki właśnie sposób planują obróbkę tłumacząc się , że tak nauczono Ich na wykładach.kasztelan01 pisze: .... nie zawracając sobie głowy trudnościami wykonania na które jak widzę ty zwracasz szczególną uwagę xD