jaką wypalarkę kupić????
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
[ Dodano: 2013-01-19, 21:43 ]
Polak uczy się na błędach - Ty ucz się na błędach innych!
Smutna prawda, stoi nie tylko u was. Jak widzę te kolory - żółty i niebieski to wyczuwam złe moce na hali, wtedy nie podchodzę na odległość 5 metrów hahagbonzo pisze:W firmie stoi też ECKERT - ale stoi

Ostatnio zmieniony 15 lut 2013, 20:53 przez MELEX_CNC, łącznie zmieniany 1 raz.
Calisto
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
W sobotę mija rok jak u nas stoi maszyna Ajana. szkoda ze to nie polska produkcja bo bym tą maszynę zachwalał pod niebiosy. Gdy szukałem przecinarki stawiałem na rodzime produkcje niestety w rzeczywistości okazało się że sa tylko po połowie Polskie, no i cena... w ogóle nie adekwatna do wyposażenia. Osobiście praca na Ajanie jest bardzo przyjemna jak ktoś jest zainteresowany kupnem to zapraszam na rozmowę do siebie. Na pewno przyda się parę wskazówek. Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 13
to masz szczęście bo znam firmę w której stoją Vanad i Ajan - ten drugi stał z powodu ciągłych awarii.MateuszW pisze:W sobotę mija rok jak u nas stoi maszyna Ajana. szkoda ze to nie polska produkcja bo bym tą maszynę zachwalał pod niebiosy. Gdy szukałem przecinarki stawiałem na rodzime produkcje niestety w rzeczywistości okazało się że sa tylko po połowie Polskie, no i cena... w ogóle nie adekwatna do wyposażenia. Osobiście praca na Ajanie jest bardzo przyjemna jak ktoś jest zainteresowany kupnem to zapraszam na rozmowę do siebie. Na pewno przyda się parę wskazówek. Pozdrawiam
nic na siłe