Jaki łańcuch?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 5
przez wiatr to na pewno nie jest zasysany tylko musi być pompka ,co do regulacji to w tanich elektrycznych nie ma . Można by kombinować z dławieniem ilości , ale to inna bajka.spawacz21 pisze:Jest tylko taka dziurka i olej jest zasysany przez wiatr, który łańcuch robi
Ja też leje lux-a ,lub cokolwiek tłustego (nawet z biedronki). Wiem że te oryginalne do smarowania łańcucha są dość gęste.
Pozdrawiam , Michał. 

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 5
http://www.skladczesci.pl/pl/i/Poradnik/6
mniej więcej w połowie strony , przeczytaj , zmierz, policz (na samym końcu masz jak sie liczy podziałkę. Wynik trzeba jeszcze przeliczyć na cale ale to nie problem.
mniej więcej w połowie strony , przeczytaj , zmierz, policz (na samym końcu masz jak sie liczy podziałkę. Wynik trzeba jeszcze przeliczyć na cale ale to nie problem.
Pozdrawiam , Michał. 

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Polecam taką ostrzarkę,mocowana na prowadnicy,niewielkie pieniądze,szybkość i wygoda,prawidłowa geometria ostrza,używam od wielu lat.Dostępna na www.oregon.pl (mają dobre ceny)bst pisze:Pilnik musi byc odpowiedniej srednicy do lancucha. Co do prowadnicy do ostrzenia, ja ostrze z reki, nie widzialem wygodnej prowadnicy do pilnika. Przynajmniej dla mnie.
- Załączniki
-
- ostrzalka-reczna-oregon-do-lacucha.jpg (12.55 KiB) Przejrzano 2078 razy