Oszalałem!!Super Turbo CnC 3d - Frezarka,Ploter CnC-Zobacz!!
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 21
- Kontakt:
Tak bardzo się nie kryguj, jak dziewica przed pierwszym razemgmaro pisze: A naklejki to oczywiście - " Chiński Stragan 3 - Kamar wybacz "

Poza tym ktoś musi wreszcie przejąć pałeczkę. Kol. kamar kończy OSTATNIĄ maszynkę i będzie nudno na forum. Wprawdzie troche niefortunnie wyszło 13 szt. ale, jak narazie , żadna nie jest pechowa.
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 60
- Kontakt:
Pożyjemy zobaczymy czy na tym się skończyKol. kamar kończy ostatnią maszynkę dla siebie

etam opowiadasz ....bartuss1 pisze:nie tylko kol kamar konczy ostatnią maszynkę
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 60
- Kontakt:
Powoli mit o frezarce wirtualnej zamienia się w rzeczywistość.
Czekamy na detale z lasera aby zabrać się za większy model o polu 710x330x200 oraz kolejną partię maszyn o polu 710x330x200 .
W między czasie powstają detale do uzbrojenia maszyn.
W oczekiwaniu na frezowanie korpusów, zmodyfikowaliśmy razem z Tomkiem nową tokarkę do CNC.

Modyfikacja dotyczyła wymiany napędów na serwa, śrub kulowych z podwójną nakrętką, wymiana imaka na szybkozmienny, wykonanie osłon a także montaż elektroniki, sterowanie po lanie, moduł do gwintowania oraz montaż systemu chłodzenia .
Czekamy na detale z lasera aby zabrać się za większy model o polu 710x330x200 oraz kolejną partię maszyn o polu 710x330x200 .
W między czasie powstają detale do uzbrojenia maszyn.
W oczekiwaniu na frezowanie korpusów, zmodyfikowaliśmy razem z Tomkiem nową tokarkę do CNC.

Modyfikacja dotyczyła wymiany napędów na serwa, śrub kulowych z podwójną nakrętką, wymiana imaka na szybkozmienny, wykonanie osłon a także montaż elektroniki, sterowanie po lanie, moduł do gwintowania oraz montaż systemu chłodzenia .
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...