Harmonijkowe prostokątne to jeszcze do przeżycia. Ból się zaczyna przy okrągłych, szytych na śruby. Drożej wychodzi niż śruba kulowa 32x5gmaro pisze:[
To prawda tanio nie jest
Oszalałem!!Super Turbo CnC 3d - Frezarka,Ploter CnC-Zobacz!!
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 60
- Kontakt:
Nawet nie straszkamar pisze:Harmonijkowe prostokątne to jeszcze do przeżycia. Ból się zaczyna przy okrągłych, szytych na śruby. Drożej wychodzi niż śruba kulowa 32x5
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...
-
gmaro
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 60
- Kontakt:
Gdzie wy znajdujecie czas , dużo czasu wolnego i jak to zrobić ????MlKl pisze:Ja mam dużo czasu i mało pieniędzy na hobbyA raczej za dużo rozmaitych hobby, żeby mieć dużo pieniędzy na nie
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...
-
Zbych07
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 4
Kotarbiński twierdził, że jeśli dochodzimy do wniosku, że brakuje nam wolnego czasu to jest to oznaka, że już najwyższa pora znaleźć sobie jakieś dodatkowe zajęcie.gmaro pisze:Gdzie wy znajdujecie czas , dużo czasu wolnego i jak to zrobić ????
Ja osobiście uważam, że trzeba zastosować taktykę nieco zmodyfikowaną - jak w dowcipie z żydem i kozą - najpierw trzeba sobie znaleźć sobie dodatkowe zajęcie a po pewnym czasie z niego zrezygnować - luz który się wtedy pojawia jest na początku aż trudny do zniesienia