Noże zębatkowe (Sunderlanda)

Problemy i ich rozwiązania przy obróbce metalu ręcznej jak i za pomocą CNC

Autor tematu
MacBoy
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1

Noże zębatkowe (Sunderlanda)

Post napisał: MacBoy » 15 paź 2006, 14:25

Witam

mam wielką prosbe

potrzebuje jakis informacji na temat noży zębatkowych
na studiach dostalem temat do opracowania w formie procesu technologicznego

ponizej umieszczam link do rysunka jaki dostalem

interesowaly by mnie informacje typu: jak wykonac taką chropowatosc tego noża, jakie są pułfabrykaty, material z jakiego jest wykonany (tam na dole jest wpisany w tabelke ale nic nie wiem na temat tego materialu) itp itd.

aha i czy moglby mi ktos sprawdzic ten rysuneczek czy jest dobrze wykonany czy są na nim jakies błedy bo byl robiony przez studentow i nie koniecznie musi byc dobrze wykonany

i tutaj dwa linki do fotek z ksiazki "poradnik narzedziowca" na temat tych nozy - ja nie bardzo wiem o co chodzi w tych wzorach co to "kh" itp....

Z góry dziekuje
Pozdrawiam
Maciej

Tagi:

Awatar użytkownika

DZIKUS
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Kontakt:

Re: Noże zębatkowe (Sunderlanda)

Post napisał: DZIKUS » 15 paź 2006, 20:18

MacBoy pisze:Witam

mam wielką prosbe

potrzebuje jakis informacji na temat noży zębatkowych
na studiach dostalem temat do opracowania w formie procesu technologicznego

ponizej umieszczam link do rysunka jaki dostalem

interesowaly by mnie informacje typu: jak wykonac taką chropowatosc tego noża, jakie są pułfabrykaty, material z jakiego jest wykonany (tam na dole jest wpisany w tabelke ale nic nie wiem na temat tego materialu) itp itd.

aha i czy moglby mi ktos sprawdzic ten rysuneczek czy jest dobrze wykonany czy są na nim jakies błedy bo byl robiony przez studentow i nie koniecznie musi byc dobrze wykonany

i tutaj dwa linki do fotek z ksiazki "poradnik narzedziowca" na temat tych nozy - ja nie bardzo wiem o co chodzi w tych wzorach co to "kh" itp....

Z góry dziekuje
Pozdrawiam
Maciej
po pierwsze to pokazal bym ci bledy, ale ortograficzne w tym co napisales, po drugie drazni mnie wyslugiwanie sie innymi w celu odrobienia swoich zadan domowych i to jeszcze zaraz na poczatku semestru gdy naprawde jest w pyte czasu aby to zrobic samemu. przez cale studia nie zdazylo mi sie, aby ktos za mie zrobil jakikolwiek projekt i jak widac nic mi sie nie stalo.
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Obróbka metali”