Nigdzie nie znalazłem informacji, z jakich profili jest robiona maszynka. Mogę prosić o taką informację?
Dużo zdrowia dla całej rodzinki.
Nie doczytałem, ale zdaje się, że mogę życzyć zdrowego rozwiązania

Pieniądze z pancerniaka pójdą na pieluchy ?

Mam go również od nowości, będą ze 4 lata. To komputer, który używam na co dzień i do wszystkiego. Nigdy się nie zawiesił, a windows nie był przeinstalowany od początkuZienek pisze:Widzę Lenovo SL500 zawiaduje maszynką.
Zienek pisze:z jakich profili jest robiona maszynka
Ano rozwiązanie w połowie marcaZienek pisze:Nie doczytałem, ale zdaje się, że mogę życzyć zdrowego rozwiązania
Pieniądze z pancerniaka pójdą na pieluchy ?
Z dynamiką jazdy wszystko w porządku, filmy będą po świętach. Prędkość dojazdowa również 5m/min. Problem mam tylko z nawrotami, muszę mocno ograniczać prędkość bezpieczną aby nie szarpało przy zmianie kierunku. No i nie wiem czemu maszyna mi zwalnia do bezpiecznej na małych łukach! Będę po świętach kombinował z ustawieniami.P107R pisze:jak z dynamiką maszynki kolegi?
W mojej pierwszej parę lat temu też miałem skrzywiony trapez więc wiem co się dzieje gdy śruba jest krzywaP107R pisze:Tr16x4 i niestety jedną skrzywioną
najprościej: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wsp%C3%B3lny_emitergaspar pisze: Kolejny problem, który jak rozumiem dla większości kolegów z forum jest błachostką to zamiana sygnału w czujniku wysokości narzędzia. Mój normalnie jest NC a musi być NO. Nie mam w nim możliwości zmiany. Może mi to ktoś jak dziecku napisać co muszę dolutować aby był NO ?![]()