Czy Jaśnie Państwo Administracja czytają ten dział ?
Bo odnoszę wrażenie, że gadał dziad do obrazu ...
Pisałem niedawno o wkur.. komunikacie o przekroczeniu 500 nieczytanych postów, ale teraz to mam jeszcze weselej.
Otóż zmuszony jestem korzystać z łącza GSM na Edge, co daje w porywach transfer na poziomie 20 kB/s.
Do czytania forum to w zupełności wystarcza, ale do pisania na nim nie bardzo.
Zdarza się często, że po zalogowaniu ląduję i owszem na stronie głównej, ale już jako wylogowany.
Poprawienie literówki we własnym poście to kilkadziesiąt prób zalogowania, bo przecież nie można zmieniać cudzych postów ...
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to po prostu kwestia poprawienia kilku ustawień.
Dla kogoś, kto się na tym zna to kilka minut pracy jeden raz, dla mnie to kilka minut w plecy za każdym razem gdy chcę coś napisać.
.
Czy leci z nami pilot ?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Idac ta sama droga....
Czy szanowny Microsoft moglby poprawic Windows 7 (64bit), bo nie wiem czemu, ale Giana Sisters mi sie nie chce odpalic. A na C64 dzialalo bez zarzutu....
Mam nadzieje, ze ktos z Mikrosoftu ktos sie tym zajmie...
A tak na powaznie. Podejrzewam, ze nie da sie zmniejszyc ilosci apletow uruchamianych wraz ze strona forum. Przy archaicznej predkosci 20kB/s wiele nie pomoze.
Dla pocieszenia znam inne fora gdzie przy normalnej predkosci neta - czesto przy pisaniu posta nastepuje wylogowanie i cala praca idzie w leb..
Ja robie tak , ze zanim wcisne przycisk wyslij, zapisuje sobie tekst posta do schowka. jak cos pojdzie nie tak - wklejam i szybko wysylam jeszcze raz.
Czy szanowny Microsoft moglby poprawic Windows 7 (64bit), bo nie wiem czemu, ale Giana Sisters mi sie nie chce odpalic. A na C64 dzialalo bez zarzutu....

Mam nadzieje, ze ktos z Mikrosoftu ktos sie tym zajmie...
A tak na powaznie. Podejrzewam, ze nie da sie zmniejszyc ilosci apletow uruchamianych wraz ze strona forum. Przy archaicznej predkosci 20kB/s wiele nie pomoze.
Dla pocieszenia znam inne fora gdzie przy normalnej predkosci neta - czesto przy pisaniu posta nastepuje wylogowanie i cala praca idzie w leb..
Ja robie tak , ze zanim wcisne przycisk wyslij, zapisuje sobie tekst posta do schowka. jak cos pojdzie nie tak - wklejam i szybko wysylam jeszcze raz.
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
Za modyfikacje forum zabiorę się za jakiś tydzień, może dwa. Aktualnie nie mam za bardzo czasu aby coś zmienić.
Mam zamiar dostosować forum nieco bardziej pod urządzenia przenośne/dotykowe.
Umożliwię włączanie i wyłączanie dymków z podpowiedziami oraz włączę możliwość wybrania czasu sesji przy logowaniu.
Za modyfikacje forum zabiorę się za jakiś tydzień, może dwa. Aktualnie nie mam za bardzo czasu aby coś zmienić.
Mam zamiar dostosować forum nieco bardziej pod urządzenia przenośne/dotykowe.
Umożliwię włączanie i wyłączanie dymków z podpowiedziami oraz włączę możliwość wybrania czasu sesji przy logowaniu.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE