Czy leci z nami pilot ?

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum
Awatar użytkownika

Autor tematu
tuxcnc
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Czy leci z nami pilot ?

Post napisał: tuxcnc » 06 mar 2012, 21:58

Czy Jaśnie Państwo Administracja czytają ten dział ?
Bo odnoszę wrażenie, że gadał dziad do obrazu ...

Pisałem niedawno o wkur.. komunikacie o przekroczeniu 500 nieczytanych postów, ale teraz to mam jeszcze weselej.
Otóż zmuszony jestem korzystać z łącza GSM na Edge, co daje w porywach transfer na poziomie 20 kB/s.
Do czytania forum to w zupełności wystarcza, ale do pisania na nim nie bardzo.
Zdarza się często, że po zalogowaniu ląduję i owszem na stronie głównej, ale już jako wylogowany.
Poprawienie literówki we własnym poście to kilkadziesiąt prób zalogowania, bo przecież nie można zmieniać cudzych postów ...

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to po prostu kwestia poprawienia kilku ustawień.
Dla kogoś, kto się na tym zna to kilka minut pracy jeden raz, dla mnie to kilka minut w plecy za każdym razem gdy chcę coś napisać.

.

Tagi:

Awatar użytkownika

gelo
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Kontakt:

Post napisał: gelo » 07 mar 2012, 07:02

Idac ta sama droga....
Czy szanowny Microsoft moglby poprawic Windows 7 (64bit), bo nie wiem czemu, ale Giana Sisters mi sie nie chce odpalic. A na C64 dzialalo bez zarzutu.... :razz:
Mam nadzieje, ze ktos z Mikrosoftu ktos sie tym zajmie...

A tak na powaznie. Podejrzewam, ze nie da sie zmniejszyc ilosci apletow uruchamianych wraz ze strona forum. Przy archaicznej predkosci 20kB/s wiele nie pomoze.
Dla pocieszenia znam inne fora gdzie przy normalnej predkosci neta - czesto przy pisaniu posta nastepuje wylogowanie i cala praca idzie w leb..
Ja robie tak , ze zanim wcisne przycisk wyslij, zapisuje sobie tekst posta do schowka. jak cos pojdzie nie tak - wklejam i szybko wysylam jeszcze raz.
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<

Awatar użytkownika

chaos
Administrator
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Kontakt:

Post napisał: chaos » 07 mar 2012, 09:56

Witam

Za modyfikacje forum zabiorę się za jakiś tydzień, może dwa. Aktualnie nie mam za bardzo czasu aby coś zmienić.

Mam zamiar dostosować forum nieco bardziej pod urządzenia przenośne/dotykowe.
Umożliwię włączanie i wyłączanie dymków z podpowiedziami oraz włączę możliwość wybrania czasu sesji przy logowaniu.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”