Frezarka czysto amatorska - poczatkujacy
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 33
- Kontakt:
teraz kolega może się zreflektować bo ma nowy wątek a w nim juz wałki znikły a pojawiły się prowadnice liniowe..ja bym powiedział że ta maszyna czegoś nauczyła(y) w przyszłości ludzi zaczynających przygodę z ploterami,frezarkami. a póki co pozostaje czekać na następne efekty podparte fotkami..Misiu15go pisze:Wałki niepodparte kiepsko to widze ale zobaczymy
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 52

Wiesz czlowiek patrzy na innych ludzi jak robią błędy smieje sie znich. Ale jak robi sam to identyczne bledy popelnia. A wiec czlowiek uczy sie na wlasnych bledach. Codziennie widzimy to na ulicach.
A po drugie drugi ploter zaczynam robic i fakt walkow nie bedzie. Tutaj sa i tez os Y(brama) zostanie jeszcze skrocona za duze ugiecia walkow sa. Byc moze od ojca dostane pozyczke kupie frezarke i pozmieniam conieco tutaj. Dostalem obietnice ze jak uruchomie aktualna to dostane kase na sprzet. No zobaczymy...
Dzis odbieram nakretki od tokarza bo mial je troche pomniejszyc na 21mm.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
aż dziw że piszesz takie coś , hmm a pomyśleć o twojej maszynie bartuss1 też można było tak napisaćbartuss1 pisze:żeby chociaz sie przesuwała i robiła wrażenie i wrzeciono jakies tam wrr robiło
a potem ja sprzedasz na alledrogo chociażby ...

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2006, 10:07 przez gmaro, łącznie zmieniany 1 raz.
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
głowa do góry jest dobrze , grunt że wyniosłeś z tej budowy pewne wnioski i nauczysz się na swoich błędach co będzie owocowało w następnej konstrukcji miejmy nadziejea zle wyglada?

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2006, 10:15 przez gmaro, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 20
- Kontakt:
?!?!bartuss1 pisze:a potem ja sprzedasz na alledrogo chociażby ...
w każdym razie prezentuje sie lepiej niż to co na allegro sie juz pojawiło takie czerwone
Oj bartuss, bartuss.
Ekonomistą to Ty nie jesteś. Człowiek latami pracuje na swoją markę, a poprzez takie decyzje można zapewnić sobie najwyżej kłopoty.
Postaw się w sytuacji osoby, która kupiła bubla.
Trzeba chyba jechać do tego Kędzierzyna i faktycznie jak to ktoś napisał bambusem Ci przyładować!

https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie