Frezarka czysto amatorska - poczatkujacy
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 33
- Kontakt:
z tego drugiego linku można np sterować takim silnikiem komutatorowym takim jak chce zastosowac do napędu wrzeciona ( silnik kreci się z prędkoscia 18000 obr/min)
- Załączniki
-
- silnik2.jpg (247.16 KiB) Przejrzano 576 razy
-
- silnik1.jpg (279.21 KiB) Przejrzano 581 razy
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
Nie wiem oco ci dokładnie chodziło z tym przeciazaniem ale ja jak ide do jakiegos składu metali to tna mi nawet na kawałki 5cm a jak bede chciał to potna na jeszcze mniejsze i zwykle za to nie płace wiec nie rozumiem czegos takiego ze trzeba brac 3 metrybartuss1 pisze:i nie gadali nic o przeciążeniu piły ?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 20
- Kontakt:
Nie, nie miałem żadnego problemu, jestem zadowolony z zakupów w Avanti.bartuss1 pisze: ja nie wiem o co chodzi z tym przeciążeniem w ustach sprzedawcy alu fmy Avanti
Fakt, że pozwalają na zakup formatek tylko powyżej 3kg, ale wszystkie moje były cięższe, także dla mnie nie był to problem. Wysyłka również expresowa.
Na piłę do alu to jeżdże do wujka który ma produkcję okien PCV i dobra piła to u niego podstawa.
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 33
- Kontakt:
..teraz bezwzględnie pasowało by chociaż zagruntować całą konstrukcje bo zaraz zakwitnie i cała operacja piaskowania pójdzie na marne a dodam że po piaskowaniu powinno sie zagruntować do 4 godzin.
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...