marek1717, zawsze do przygotowania farby używaj rozcieńczalnika.
Hmm..., talk, tak jak i krzemionka nie łączą się z farbami, żywicami nie rozpuszczają się
w nich, tworzą z nimi zawiesinę. Więc po pewnym czasie pod wpływem grawitacji rozwarstwiają się i opadają na dno i jest to normalne zjawisko. Więc w miarę często mieszaj i będzie ok. Przecież na wielu produktach jest napisane że przed użyciem należy wstrząsnąć lub dobrze wymieszać.
Jak zmatować farbę?
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
tak zgadza się talk osiądzie po pewnym czasie ale szczerze to nie warto się brudzić za 50 litrów i nie będziesz zadowolony z tego efektu powiem ci kiedyś wspułpracowałem z gościem z jednej firmy ,,bemal,, i byłem zadowolony tylko niestety firma musiałem zamknąć
farba była wydajna i tania np. jak kupiłeś troszke większej ilości to np. czarny mat podkładowy kupywałem w granicach
6 złotych za litr więc czy opłaca ci sie brudzić jak chcesz to podam ci do niego namiar 516666944 pan Mateusz Bednarek on jest tam głównym kierownikiem i z nim sie dogadasz

6 złotych za litr więc czy opłaca ci sie brudzić jak chcesz to podam ci do niego namiar 516666944 pan Mateusz Bednarek on jest tam głównym kierownikiem i z nim sie dogadasz
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
SpamerRoberto35 pisze:tak zgadza się talk osiądzie po pewnym czasie ale szczerze to nie warto się brudzić za 50 litrów i nie będziesz zadowolony z tego efektu powiem ci kiedyś wspułpracowałem z gościem z jednej firmy ,,bemal,, i byłem zadowolony tylko niestety firma musiałem zamknąćfarba była wydajna i tania np. jak kupiłeś troszke większej ilości to np. czarny mat podkładowy kupywałem w granicach

pozdrawiam
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD