Tym co nie chcieli płacić stosownej ceny. Sam kolega wie jak wyglądają warunki przy konkurencji. Zrobi ktoś coś lepiej w cenie chińczyka?ALZ pisze:... komu to przeszkadzało ...
Prośba o pomoc w wyborze tokarki
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
A to przeszkadza, że nikt w Europie nie chce pracować za miskę ryżu. Gdyby tak było to taka maszynka kosztowała by kilka tysięcy złotych. Gdyby teraz był rynek na takie maszyny za kilkanaście tysięcy złotych, lub więcej, to za jakiś czas byłby rynek na te maszyny jako używane za parę tysięcy i już byś miał co kupować.
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 10
Ta TSA 16 co kolega pabloid rzucił link do niej była by idealna pod względem parametrów jak i ceny, jednak jej gabaryty dyskwalifikują ją jak na prace w domowym pokoju.No chyba żebym wymordował domowników albo zbudował dom z garażem...ehhhh.A na poważnie to przeglądałem stary katalog Stankoimportu i znalazłem coś w sam raz dla siebie jednak zakup obrabiarki z tamtego okresu i to w dobrym stanie to już mogę chyba między bajki włożyć niestety.Przejadę się w tygodniu do budowlańca i podejmę próbę zbadania ''tego czegoś".Może nie będzie najgorzej