Prośba o radę - oś/piasta
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 14
no to calkiem niezle jak na podstawowke, bo zazwyczaj mlotek to byl w zawodowce albo technikum na warsztatach.
czy bedziesz mial gdzie wykombinowac suwmiarke aby to pomierzyc lub poprosic kogos o pomoc?
wracajac do mlotka, to troche trzeba bylo sie odymac tego otworu pod trzonek co?
czy bedziesz mial gdzie wykombinowac suwmiarke aby to pomierzyc lub poprosic kogos o pomoc?
wracajac do mlotka, to troche trzeba bylo sie odymac tego otworu pod trzonek co?
POZDRAWIAM
Tagi:
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 21
Tego młotka to nie zapomnę jeszcze dłuuugo... Właściwie to przypomniało mi się że jak byłem w szkole zegarmistrzowskiej, bawiłem się malutką obrabiarką. Zrobiłem z miedzianego pręcika szpikulec, później zrobiłem śrubkę do zegarka, za trzecim podejściem chciałem zrobić jeszcze mniejszą ale coś pokopałem i ukręciła się w narzynce. Dostałem po łapach i zakaz dotykania tej obrabiareczki. Do prawdziwych zajęć z tego niestety nie doczekałem, wylali mnie.
Suwmiarka idzie do mnie pocztą, podzwoniłem po rodzinie.
Suwmiarka idzie do mnie pocztą, podzwoniłem po rodzinie.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 14
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 21
Ok, sąsiada złapałem, wózek rozbroiłem, zdjęcia wszystkiego w załączniku. Suwmiarki niestety nie mam ale zostawię to tak jak jest do jutra i jak przyjdzie suwmiarka to wszystko pomierzę. Mam trochę traume bo stoi mi teraz jedna strona tego wózka na przewróconym nowym kole i boje się że się wygnie
Napisz czego zrobić jeszcze zdjęcia i czy rysunki są ok, jakie wymiary dodać. Jedyne co na teraz wiem to że klin pasuje idealnie do nowych kół.

- Załączniki
-
- koła.rar
- (3.89 MiB) Pobrany 396 razy