Jaki migomat do produkcji.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Dobrze by bylo jakbys nakreslil jakis budzet, bo tak to lecimy troche w kosmos.
Jak wspomniane bylo wyzej wybierz urzadzenie inwertorowe i synergiczne. Natomiast co do firmy to na co dzien mam stycznosc z urzadzeniami LORCH, FRONIUS, MIGATRONIC. Kazde z nich jest godne polecenia, natomiast ja porozgladal bym sie za urzadzeniami firmy MIGATRONIC poniewaz ta firma nie jest za popularna w naszym kraju i mozna wyrwac fajne uzywki a cennik nowek tez nie zabija.
Jak wspomniane bylo wyzej wybierz urzadzenie inwertorowe i synergiczne. Natomiast co do firmy to na co dzien mam stycznosc z urzadzeniami LORCH, FRONIUS, MIGATRONIC. Kazde z nich jest godne polecenia, natomiast ja porozgladal bym sie za urzadzeniami firmy MIGATRONIC poniewaz ta firma nie jest za popularna w naszym kraju i mozna wyrwac fajne uzywki a cennik nowek tez nie zabija.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Potwierdzam. Osobiście nie spawałem migatronikiem ( poza krótką próbą na targach )ale koledzy którzy na nich pracują bardzo sobie chwalą.A upusty od cen wywoławczych są naprawdę spore.KEYZOR pisze:, natomiast ja porozgladal bym sie za urzadzeniami firmy MIGATRONIC poniewaz ta firma nie jest za popularna w naszym kraju i mozna wyrwac fajne uzywki a cennik nowek tez nie zabija.
do spawtech
Jaka byłaby minimalna cena tego optimatora? Interesowałby mnie model z dwoma rotametrami.
zdr
-
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Witam,do mariuszbroda, w twoim pięknym mieście jest Dealer Premium firmy Kemppi,jest to Przedsiębiorstwo Handlowe Rafbi,Dworcowa 11A,(71) 372 54 32.A z kolei dealer firmy Fronius na twój region ma siedzibę w Imielinie,przedsiębiorstwo Tefromes,Przemysłowa 6,(32) 225 62 77,doradca tech.601 476 885.Są to kontakty do przedstawicieli dwóch czołowych producentów sprzętu spawalniczego,których mogę polecić,ponieważ te dwie marki to najwyższa półka dająca jakość pracy.Pozdrawiam.
-
Dzięki spawtech za info,w Rafbi kupowałem 15 lat temu,jeszcze mieli sklep w piwnicy-też na Dworcowej,potem przenieśli się na parter i podnieśli ceny o 100%,to dałem sobie z nimi spokój.
[ Dodano: 2011-09-07, 23:22 ]
jakie piękne to miasto?-to tylko socjotechnika i opakowanie,często idę z buta przez śródmieście to jeszcze Niemca widać......
[ Dodano: 2011-09-07, 23:22 ]
jakie piękne to miasto?-to tylko socjotechnika i opakowanie,często idę z buta przez śródmieście to jeszcze Niemca widać......