solidworks fachowiec
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
solidworks fachowiec
witam poszukuje prawdziwego fachowca tzn kutego na cztery lapy w temacie solidworks mam pare pytan na poziomie zaawansowanym. Szczegoly podam na meila . Rowniez jakby sie trafila osoba ktora zna srodowisko cam ( solidcam ) bardzo bym prosil o kontakt , dziekuje
Tagi:
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Re: solidworks fachowiec
Kuty na cztery łapy w tym temacie jeszcze nie jestem , więc na razie nie mogę Tobie pomóc.Bogdan_Celtic pisze:witam poszukuje prawdziwego fachowca tzn kutego na cztery lapy w temacie solidworks ...
Jakiej pomocy oczekujesz z zakresu SolidCAM ?
P.S.
Jak chcesz , to mogę Tobie podać (na PW) kontakt do Konsultanta Technicznego z Premium Solutions , który próbował mnie co nie co nauczyć w tym temacie....

Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Co dla ciebie jest poziomem zaawansowanym??? Pozatym, może inni też by skorzystali z takiej wiedzy, to jest forum dlatego inni użytkownicy również powinni mieć wgląd. Proponuję żebyś przedstawił swoje pytania.Bogdan_Celtic pisze:witam poszukuje prawdziwego fachowca tzn kutego na cztery lapy w temacie solidworks mam pare pytan na poziomie zaawansowanym. Szczegoly podam na meila . Rowniez jakby sie trafila osoba ktora zna srodowisko cam ( solidcam ) bardzo bym prosil o kontakt , dziekuje
Jeszcze jedno, pomyślałeś o tym że ktoś inny może mieć podobne pytania czy wątpliwości?
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 14:10 przez rc666, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma głupich pytań, są tylko głupcy którzy ich nie zadają...
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Jak będzie możliwość , to chętnie zapiszę się na te korepetycje.rc666 pisze:....Co dla ciebie jest poziomem zaawansowanym??? Pozatym, może inni też by skorzystali z takiej wiedzy,

Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Chętnie pomogę : aczkolwiek każdy kto pracował pracuje wie że w tym programie da się wszystko zrobić nawet rzeczy o których się nie śniło filozofom parafrazując 
ale główne zastosowania to modelowanie
bryłowe/powierzchniowe
blachy
formy
dokumentacja
I potem już analizy animacje symulacje itd
Jeśli mógłbym pomóc to chętnie aczkolwiek jeśli problemy będą super szczegółowe będę musiał sięgnąć do literatury ale biblie solidworksa są bardzo dobre więc myślę że nie powinno być problemu
Cama nie znam to raczej nie pomogę ale kuty to też nie jestem
Pozdrawiam

ale główne zastosowania to modelowanie
bryłowe/powierzchniowe
blachy
formy
dokumentacja
I potem już analizy animacje symulacje itd
Jeśli mógłbym pomóc to chętnie aczkolwiek jeśli problemy będą super szczegółowe będę musiał sięgnąć do literatury ale biblie solidworksa są bardzo dobre więc myślę że nie powinno być problemu
Cama nie znam to raczej nie pomogę ale kuty to też nie jestem

Pozdrawiam
"I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego." 

-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Jak rozwiaze problem to z checia go udostepnie , a tak na marginesie nie lubie jak ktos mowi co mam robicrc666 pisze:Co dla ciebie jest poziomem zaawansowanym??? Pozatym, może inni też by skorzystali z takiej wiedzy, to jest forum dlatego inni użytkownicy również powinni mieć wgląd. Proponuję żebyś przedstawił swoje pytania.Bogdan_Celtic pisze:witam poszukuje prawdziwego fachowca tzn kutego na cztery lapy w temacie solidworks mam pare pytan na poziomie zaawansowanym. Szczegoly podam na meila . Rowniez jakby sie trafila osoba ktora zna srodowisko cam ( solidcam ) bardzo bym prosil o kontakt , dziekuje
Jeszcze jedno, pomyślałeś o tym że ktoś inny może mieć podobne pytania czy wątpliwości?