W instalce Macha 2 antywirus wykrywa mi trojany
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
no i masz odpowiedz dlaczego ci silniki staja 

Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Witam
Powiem tak:
To, że program anty wirusowy wykrywa coś w pliku to nie znaczy koniecznie, że jest to wirus czy coś podobnego
Przyczyną także może być to, iż program nie rozumie struktury pliku
Czy skaner jest aktualny ....
To wyjaśnia także ten znak
w menadżerze urządzeń
A instalowałeś tak jak radziłem jeszcze mach 3...
Powiem tak:
To, że program anty wirusowy wykrywa coś w pliku to nie znaczy koniecznie, że jest to wirus czy coś podobnego

Przyczyną także może być to, iż program nie rozumie struktury pliku

Czy skaner jest aktualny ....

To wyjaśnia także ten znak

A instalowałeś tak jak radziłem jeszcze mach 3...
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
Sprawdziłem Macha, ściągnełem zainstalowałem i u mnie nie wykrywa żadnych robaków. Zabezpiecza mnie Avast.
Program bardzo głęboko "wgryza" się w system, można powiedzieć że praktycznie przejmuje kontrolę nad komputerem. Być może MKS wykrywa taką ingerencję jako wirusa
Jeżeli chodzi o ten znak zapytania to standard - menedżer urządzeń tak poprostu wykrywa sterowniki macha.
Program bardzo głęboko "wgryza" się w system, można powiedzieć że praktycznie przejmuje kontrolę nad komputerem. Być może MKS wykrywa taką ingerencję jako wirusa
Jeżeli chodzi o ten znak zapytania to standard - menedżer urządzeń tak poprostu wykrywa sterowniki macha.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE