WARSZTAT - podglądamy co mają w nich inni.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 106
Ależ mi się podoba to stwierdzenie "Niepokojąco czysto". Mocno jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że jeśli się dużo pracuje to musi być bałagan. Wiem to po sobie. Niestety tak to już jest, że jeśli dużo pracujemy a chcemy mieć "tak czysto" to musimy pracować jeszcze więcej!
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Co do kobiet....
Jak kobieta wychodzi z kuchni, to oznacza, że ma łańcuch za długi. A jak facet wychodzi z warsztatu, to znaczy, że nadszedł fajrant
A co do porządku w warsztacie. U mnie jest taki pi***el, że szok. Roboty od cholery i nie am kiedy, ani nie am komu sprzątać, więc jedynie się zamiasta kiedy już nadmiar kurzu zaczyna drażnić. A graty się jedynie przestawia z miejsca na miejsce.
No ale lepiej takie coś niż mieć czas na sprzątanie, które nie przynosi żadnych zysków.
Jak kobieta wychodzi z kuchni, to oznacza, że ma łańcuch za długi. A jak facet wychodzi z warsztatu, to znaczy, że nadszedł fajrant

A co do porządku w warsztacie. U mnie jest taki pi***el, że szok. Roboty od cholery i nie am kiedy, ani nie am komu sprzątać, więc jedynie się zamiasta kiedy już nadmiar kurzu zaczyna drażnić. A graty się jedynie przestawia z miejsca na miejsce.
No ale lepiej takie coś niż mieć czas na sprzątanie, które nie przynosi żadnych zysków.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
witam.
daj spokój ! - sam robię żarełko - wolę to niż te wytwory ci kobieta daje .
słyszałem tylko o szefach kuchni - o szefowych nie .
co do "porządku " na warsztacie - są dwie szkoły ( lub 3 a może i więcej ) - burdel musi być .
jak posprzątam to nie wiem gdzie co jest .
pozdrawiam .
daj spokój ! - sam robię żarełko - wolę to niż te wytwory ci kobieta daje .
słyszałem tylko o szefach kuchni - o szefowych nie .
co do "porządku " na warsztacie - są dwie szkoły ( lub 3 a może i więcej ) - burdel musi być .
jak posprzątam to nie wiem gdzie co jest .
pozdrawiam .
Mane Tekel Fares