To daj swojego maila na pw.FDSA pisze:
Ja też bym poprosił
No to się pochwalę
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 4
Wyluzuj kubaspec. Iszczyg zrobił bardzo ładną zabawkę a nie telepotrer IV generacji. Jakie kierunki działania według Ciebie wskazał? Podejrzewam że zrobił ją dla przyjemności. To teraz wszyscy mają robić takie silniki? Nie zrobię takiej zabawki bo mnie tego typu mechanizmy nie kręcą. No chyba żeby ktoś chciał kupić za przyzwoite pieniądze, to czemu nie.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
@ iszczyg-szacunek dla Twojej roboty,dużo czasu poświęciłem takiemu hobby,a jednak kilka rzeczy zastanawia mnie jak to zrobiłeś,jeszcze raz wyrażam dla Ciebie podziw.
@ pogromca duchów miło Cię i tu powitać,ale wszyscy czekamy na Ciebie na innym wątku,miałeś nam pokazać swoją pracę.....jesteśmy zaintrygowani .
Na boku,pogromca--skąd u Ciebie taki zapał w hamowaniu entuzjazmu i zapału u innych,zostałeś kiedyś niedoceniony,odrzucony i skrzywdzony ?
Nie martw się--z czasem zobaczysz,że to procentuje na drodze samorozwoju.

@ pogromca duchów miło Cię i tu powitać,ale wszyscy czekamy na Ciebie na innym wątku,miałeś nam pokazać swoją pracę.....jesteśmy zaintrygowani .
Na boku,pogromca--skąd u Ciebie taki zapał w hamowaniu entuzjazmu i zapału u innych,zostałeś kiedyś niedoceniony,odrzucony i skrzywdzony ?
Nie martw się--z czasem zobaczysz,że to procentuje na drodze samorozwoju.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Też zostałeś kiedyś niedoceniony, odrzucony i skrzywdzony? Nie martw się. Tak na marginesie. Nie onanizując się takimi motorkami cofasz cywilizację o tysiące lat. Musisz nad sobą popracować
. Według mnie robienie takich rzeczy daje satysfakcję. Jakieś 15 minut satysfakcji. Wartości użytkowej nie ma toto żadnej, edukacyjnej też nie ma. O gustach się z natury nie dyskutuje. Jedynie może mieć wartość handlową. Jeśli ją ma to czapki z głów dla wykonawcy.

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Jaja Faberge też nie mają funkcji użytkowej.pogromca duchów pisze:Wartości użytkowej nie ma toto żadnej, edukacyjnej też nie ma
Funkcja edukacyjna wynika z doświadczenia, jakie zdobywa się wykonując takie przedmioty. Satysfakcja, duma i zadowolenie z wykonanej pracy są napędem działań wielu tysięcy hobbystów na całym świecie, ale nie każdemu jest dane odczuć te emocje.
Na silnikach tego typu zupełnie się nie znam, ale podoba mi się estetyka wykonania i pozytywny stosunek autora do swojej pracy. Szczerze gratuluję !

Jeżeli pomogłem - nie zapomnij kliknąć POMÓGŁ
-
- Lider FORUM (min. 2000)
clipper7, racja w stu procentach
ale zawsze sie trafi jaiś niedopieszczony "fachowiec" który dużo szczeka
krytykując innych - bo sam nic nie zrobił i zazdrość go trawi
Prawdziwy "Polak" sam du** nie ruszy ale innych skrytykuje za wszystko
Bo inni potrafią a on nie
Łapy opadają.
iszczyg,
Fajna robota - gratulacje