.
Dlaczego plazmatome?
Co można sądzić o firmie AJAN, AEP która w celu zmylenia klientów tworzy sobie własne moderowane forum internetowe ? przecinarki-plazmowe.pl Wszyscy je zachwalają na tym forum ale w takim przypadku jak mogło by być inaczej.pandabera pisze:Cnccad a co sądzisz o AJAN? Wiem ze ostatnio pojawili się na rynku... W postach ktoś o nich już wspominał.
tak dla przykładu, akurat ta firma (która pytała o maszyny stronę wcześniej) zalicza się dzisiaj do grona naszych klientów. Proszę o podpytanie na temat naszych relacji.WAR-BO pisze:Witam wszystkich forumowiczów
Chciałbym zasięgnąć opinii na temat zakupu wypalarki CNC a mianowicie co wybrać dla mojej firmy??
Wymagane parametry maszyny:
1. cięcie blach o grubości do 150mm ( plazma do gr. 25mm z przebijaniem materiału, powyżej palnik tlen+acetylen);
2. wymiary stołu 2000x 6000mm z wydłużonym portalem do wypalania w profilach
3. możliwość ukosowania krawędzi blach do procesu spawania (głowica 3d);
4. obrotnica do rur od średnicy ∅ 40 mm- możliwość zamontowania rury długości 6 m;
5. opcja ze stołem odciągowym lub bez;
[ Dodano: 2011-02-28, 13:25 ]
A co myślicie o wypalarkach AJAN ??
Przedstawili mi ofertę muszę powiedzieć że atrakcyjną i cenowo i sprzętowo...
ECKERT jak to jest z ich głowicą do ukosowania?? Naprawdę jest taka jak mówią??
Może coś innego w cenie do ok 400 tyś zł
Zgadza się, nic nie stoi na przeszkodzie aby to zweryfikować. Potrzeba tylko czasu.cnccad pisze:to że firma się zalicza do grona klientów to chyba zrozumiałe. kupiła w końcu maszynę.
Pytanie inne , czy będzie się zaliczała do grona zadowolonych klientów po np. roku współpracy
wówczas można mówić o realnej opinii.
więc jak dla mnie taki post nie ma opinie odebrania wrogiego.