Widok miniatur
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 2
Widok miniatur
Od momentu upgradu do SW2011SP2.0 w folderach nie pokazują mi się miniaturki części tylko ikona części. Czy można to zmienić gdzieś w opcjach?
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Nie wiem jakiego systemu używasz ale jakikolwiek by nie był to raczej musisz pogrzebać coś w ustawieniach folderów. Zmień ,wróć do ustawień pierwotnych ,po prostu pokombinuj bo to różnie z windowsem bywa.
Poniżej pomoc z SW
"When using Windows Vista, 256 x 256-pixel versions of the SolidWorks application and document icons are available, depending on your Windows icon display settings. Large icons appear in various interfaces in the operating system, including Windows File Explorer."
Poniżej pomoc z SW
"When using Windows Vista, 256 x 256-pixel versions of the SolidWorks application and document icons are available, depending on your Windows icon display settings. Large icons appear in various interfaces in the operating system, including Windows File Explorer."
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
spróbuj tego jak nie zadziała to goodluj dalej po haśle : thumbnail
http://www.eng-tips.com/viewthread.cfm? ... 23&page=27
http://www.eng-tips.com/viewthread.cfm? ... 23&page=27
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Witam 
natknąłem sie na rozwiązanie problemu przez przypadek

Gdy mam tę opcję zaznaczoną pokazuje mi miniatury gdy otwieram plik w solidzie a także wtedy gdy otowrze folder w windowsie gdzie znajdują sie plik SW. Jak to mam odznaczone to są tylko symbole częsci, złożenia albo rysunku
Używam SW 2009 SP0 ale chyba w opcjach SW 2011 wciąż coś takiego jest
Mam nadzieję że to rozwiąże problem Kolegi 
Pozdrawiam

natknąłem sie na rozwiązanie problemu przez przypadek

Gdy mam tę opcję zaznaczoną pokazuje mi miniatury gdy otwieram plik w solidzie a także wtedy gdy otowrze folder w windowsie gdzie znajdują sie plik SW. Jak to mam odznaczone to są tylko symbole częsci, złożenia albo rysunku

Pozdrawiam
Jeżeli pomogłem kliknij pomógł