Przy takich grubościach to tylko elektrolityczniepiotrekcha pisze:a następnie podesłać detal do cynkowni
a
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
zaplecze to ja mam ale nie mam aż tak specjalizowanych narzędzi
w/g mnie konstruktor miał jakąś wizję - ok
należy zapytać konstruktora czy można to inaczej - jeśli nie to cóż należy szukać i szukać
co do innych technik - to chciałbym to zobaczyć po spawaniu !!! blaszka 0,5 mm i dospawane ścierwo 0,5 x 5 mm na długości 1 metra hihihi
toż to banan czy inne śmigło się z tego zrobi
zgrzewanie kątownika ? - ok może być ale jak z grubością ? już nie będzie 0,5 mm ale 1 mm może wadzić - to jakiś łącznik więc ważne wymiary
lutowanie ? - patrz wyżej -spawanie
oj blado to widzę
nie żebym odradzał ale szukaj może ktoś ma przyrządy do wykonania 2 szt
cynkowanie elektrolityczne też sprawi kłopot w miejscu niepokrytym tzn w zawinięciu będzie korodować

w/g mnie konstruktor miał jakąś wizję - ok
należy zapytać konstruktora czy można to inaczej - jeśli nie to cóż należy szukać i szukać

co do innych technik - to chciałbym to zobaczyć po spawaniu !!! blaszka 0,5 mm i dospawane ścierwo 0,5 x 5 mm na długości 1 metra hihihi
toż to banan czy inne śmigło się z tego zrobi

zgrzewanie kątownika ? - ok może być ale jak z grubością ? już nie będzie 0,5 mm ale 1 mm może wadzić - to jakiś łącznik więc ważne wymiary
lutowanie ? - patrz wyżej -spawanie
oj blado to widzę
nie żebym odradzał ale szukaj może ktoś ma przyrządy do wykonania 2 szt
cynkowanie elektrolityczne też sprawi kłopot w miejscu niepokrytym tzn w zawinięciu będzie korodować
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2