Łożyska 8x16x4 zamknięte !
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 11
Są dostępne ale to są łożyska bez osłonek -są otwarte a takich nie potrzebuję 
Jeszcze daje fotki , żeby przybliżyć mój problem :

chodzi o to ,że jak już przykręci się dyfer do płyty to dyferencjał rozpiera wieżyczki i powstaje takie \ /
edit: jest przykręcane od spodu a potem na góre przykręca się jeszcze płytkę ... także jest od gory i od dołu przykręcane . Wiesz może czym można pogłębić ten otwór na łożysko ? może jakoś dremelem ... nie mam pojęcia - pomóżcie ..

Jeszcze daje fotki , żeby przybliżyć mój problem :
chodzi o to ,że jak już przykręci się dyfer do płyty to dyferencjał rozpiera wieżyczki i powstaje takie \ /
edit: jest przykręcane od spodu a potem na góre przykręca się jeszcze płytkę ... także jest od gory i od dołu przykręcane . Wiesz może czym można pogłębić ten otwór na łożysko ? może jakoś dremelem ... nie mam pojęcia - pomóżcie ..

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 7
Taklajnenn pisze:Wiesz może czym można pogłębić ten otwór na łożysko ? może jakoś dremelem ... nie mam pojęcia - pomóżcie ..

Podeślij tą część jakiemuś Koledze który mieszka w okolicy i ma frezareczkę CNC i po kłopocie
[ Dodano: 2011-02-12, 22:50 ]
się Kolego starasz, ale z nowych zdjęć nie wiele można wywnioskować..
złe ujęcia i prośba foty wklejaj w treść posta, będzie prościej analizować
Pozdrawiam Sławek
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
Po co kombinować? skoro takie łożyska są i nie jest to nic szczególnego(chociaż handlujący chińszczyzną z pewnością tego mieć nie będą). Ten rozmiar najprędzej kupisz z ofert EZO ale trzeba zwrócić uwagę na końcówkę W4 i w tym wypadku to np. 688ZZW4
Jeśli byłby problem to łatwiej dostać 8 x 14 x 4 i dorobić tulejki.
Z tego co widzę to w Albeco maja tylko nierdzewne po 25 zł netto, ale to chyba i tak lepsza alternatywa niż przeróbki.
tutaj też są http://spintech.pl/zobacz,42478.html
Jeśli byłby problem to łatwiej dostać 8 x 14 x 4 i dorobić tulejki.
Z tego co widzę to w Albeco maja tylko nierdzewne po 25 zł netto, ale to chyba i tak lepsza alternatywa niż przeróbki.
tutaj też są http://spintech.pl/zobacz,42478.html