Ukosowanie krawedzi plazma
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 30
No wlasnie ... producent dla palnika Trafimet p151 podaje (zaleca) cisnienie robocze tego palnika 5 atmosfer najwyrazniej jako producent robili testy i najwyrazniej na tym cisnieniu palnik tnie optymalnie... 2 sprawa to wydajnośc sprezarki ktora w przypadku tego palnika musi byc min 230l/min... nie kazda sprezarka ma taka wydajność ( a napewno nie moja) po przemysleniu tematu wszystko sie sklada w jedna logiczna calość pierwsze dwie krawedzie poki wydajność sprezarki przez kilka sekund jest ok są dobre kiedy wydajność spada dwie kolejne krawedzie sa do bani... Skoro producent wymaga takich parametrow do prawidlowego dzialania tego palnika to takie trzeba zapewnić... ja jak narazie tego nie spełnilem... wiec wydaje mi sie ze przy dobrej sprezarce z wydajnoscia na poziomie 230l/min i cisnieniu roboczym 5 atmosfer wszystkie parametry powinny byc stale i nie powinny wystepować zadne zaklocenia procesu z jakimi mam teraz problem...
bla bla bla
Tagi:
-
Nie wspominajac o tym że aktualnie moge ciąc na max. 4 atmosferach.... a nie 5 o wydajnosci sprezarki juz nie wspominam....
[ Dodano: 2011-01-23, 17:57 ]
Tutaj są palniki Trafimetu na ich stronie i parametry na jakich powinny pracować... wiec chyba trzeba sie tego trzymac....
http://trafimetgroup.com/it/prodotti/pl ... lasma.html
[ Dodano: 2011-01-23, 17:57 ]
Tutaj są palniki Trafimetu na ich stronie i parametry na jakich powinny pracować... wiec chyba trzeba sie tego trzymac....
http://trafimetgroup.com/it/prodotti/pl ... lasma.html
bla bla bla
-
-
-