Ploter frezujący 5 osi
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
bartuss1 ty się wcale niektórymi komentarzami nie przejmuj. 6miesięcy pracy to i tak dobrze, kilka dni temu nowy intermac (2miesiące pracował). Rozjechał 12 magazynów narzędziowych i rozwalił sobie głowę (wrzeciono).
Głowa do góry, który inny 5a zrobił i się pochwalił?.
Naprawisz, ulepszysz i bez problemu sprzedasz. Powodzenia.
Głowa do góry, który inny 5a zrobił i się pochwalił?.
Naprawisz, ulepszysz i bez problemu sprzedasz. Powodzenia.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 13
Ja też życzę kol. Bartussowi powodzenia, wyjścia z "dołka"(obserwuję aktywność niektórych tu forumowiczów na Allegro). Najlepsza nauka jest na błędach. Nie ma co się załamywać. Trochę powinien chyba zjechać z cenami dopóki nie stanie się "trade mark". I właśnie, wielu ludzi próbuje sprzedawać swoje maszynki, bardziej lub mniej udane i wypasione tylko, że rzadko zobaczyć można efekty ich pracy. A przecież o to głównie chodzi klientom. Ogólnie pomimo zapewnień PO to w Polsce jest kryzys i problemy ze sprzedażą prawie wszystkiego.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 19
- Kontakt:
No to będzie matrix w kolorze żółto - niebieskim a tak na poważnie jakie plany dalsze odnośnie maszyny ?bartuss1 pisze:reaktywacja
http://soltysdesign.xip.p...siowy_108.jpeg/
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...