tokarka tsa 16
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Witam , mam takie pytanie czy ma ktoś może schemat całego wrzeciona do tokarki tsa-16 , mam duży luz osiowy wzdłużny i nie wiem czy da radę coś skasować bo od strony łozyska kulkowego mam tylko nakrętkę i gołe łożysko , nie wygląda mi to na komplet i chyba ktoś już tam coś grzebał . Nie wiecie może też przypadkiem skąd da rade ściągnąć dtr'ke do tej tokarki ? wszystkie linki martwe w poprzednich tematach .
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 16
Pisałem jakiś czas temu, że mam zgodę od ZDZ Poznań na umieszczenie DTRki TSA-16 w formie elektronicznej i czekam na wypowiedź admina czy i w jakim dziale umieścić. Mogę wysłać na maila.
Od tyłu patrząc powinny być kolejno : nakrętki, tarcza dociskowa, łożysko stożkowe lub zwykłe ( były 2 wersje), łożysko oporowe, tulejka dystansowa, koło zębate nawrotnicy.
Od tyłu patrząc powinny być kolejno : nakrętki, tarcza dociskowa, łożysko stożkowe lub zwykłe ( były 2 wersje), łożysko oporowe, tulejka dystansowa, koło zębate nawrotnicy.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Andrzej 40,
Witam !
Pilnie potrzebuję DTR do TSA 16 czy mogłbym prosić o przesłanie na maila jeśli to możliwe.
e-mail: [email protected]
Z góry dziękuje i pozdrawiam Dominik
Witam !
Pilnie potrzebuję DTR do TSA 16 czy mogłbym prosić o przesłanie na maila jeśli to możliwe.
e-mail: [email protected]
Z góry dziękuje i pozdrawiam Dominik