Mitek daj tego linka z oryginałem tej maszynki. Bo nie dałełeś, a pisałeś, że dąłeś.
To ludzie uwierzą, że tak się da szlifować i polerować. Bo widać Twojemu słowu nie wierzą.
ta metoda co dał przedmówca i dobra ale maks myślę do forniru no i raczej nie z wałkiem stałym a nie do lakierów całe Targi drema zwiedziłem z maszynami i nie widziałem czegoś takiego do czyszczenia czy matowienia pod polerowanie a jak były to z głowicami obrotowymi czasami spore maszyny ale zasada jak w moim rozwiązaniu. polerowanie i oki ... mam wrażenie że nie wiesz o czym mówisz.
link http://www.ita.pl/index.php?id=10010&id_usl=759 a i tam pisze pod zdjeciem jasno i na temat a ten niemiecki automat z szlifierka mimosrodowa to chyba do iubilera sie nadaje jeden front to jakies 60min/min
Niestety się mylisz. Nie masz pojęcia o czym piszemy. I brniesz dalej.
Przeczytaj pierwszy post. Do czego ma to być maszynka. Wisz jak i czym polakierować MDF bez polerowania i szlifowania lakieru? I aby koszta wdrożenia były mniejsze niż setki tyś zł. Nie wiesz.
A my wiemy jak i czym ale z polerowaniem i szlifowaniem. I w kosztach dziesiątek tysięcy.
Nie brne bo nie o to tu chodzi zrobicie jak bedziecie chcieli. Wstawiając ten post liczyliście chyba na opinie bo jaki był by inny sens. Ja tylko opisałem swoje zdanie na temat waszego wątku. Jesli tym kogoś uraziłem przepraszam.
Ps. Nie słyszałem o polerowaniu mebli samochodów tak ale to zupełnie inny lakier i materiał
Bez odbioru
tak jest dość sztywna nie giba się na boki jak popchałem ale tak czy inaczej od góry jeszcze będzie profil L po którym będzie się zwijać prowadnica kabli i tam zamocuje krańcówki indukcyjne więc jeszcze usztywni konstrukcje
wałki mają 35mm więc dość mocne a silnik z karetkom warzy 16kg bo warzyłem by być pewnym siłownika.
[ Dodano: 2012-01-26, 23:18 ]
I ukończona maszyna: