Ja tez nie mogłem otworzyć. Stwierdziłem, że to musi być chwilowe i teraz otworzyło się błyskawicznie.
A teraz ciekawostka: na jednej ze stron obiecują nagrodę za znalezienie wiaderka na parapecie.
Ja na razie znalazłem.............. patelnię. Teraz nie wiem, jak do niej drugi raz trafić. Mają tam jakieś adresy????
Panorama Paryza
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 5
Moj znajomy znalazl dziwnego bobra albo zajaczka siedzacego na jakims balkonie i przyslal mi pare zrzutow ekranu z kolejnymi zblizeniami.
Po pojawieniu sie strony, pod glownym obrazem sa cztery prostokatne szare pola. Na pierwszym od lewej trzeba kliknac na dolny link: Visit the projects blog. Pisza tam o przebiegu calego przedsiewziecia i miedzy innymi o dziesiecu niespodziankach ktore tam umiescili podczas retuszowania obrazu. Osobiscie nie znalazlem niczego poza suszaca sie bielizna, facetem na lezaku i przecodniami na ulicy. W jednym miejscu widac dwie osoby ktore zostaly polaczone w jedna przez to ze znalazly sie na granicy miedzy dwoma zdjeciami.
Pozdrawiam
Andrzej
Po pojawieniu sie strony, pod glownym obrazem sa cztery prostokatne szare pola. Na pierwszym od lewej trzeba kliknac na dolny link: Visit the projects blog. Pisza tam o przebiegu calego przedsiewziecia i miedzy innymi o dziesiecu niespodziankach ktore tam umiescili podczas retuszowania obrazu. Osobiscie nie znalazlem niczego poza suszaca sie bielizna, facetem na lezaku i przecodniami na ulicy. W jednym miejscu widac dwie osoby ktore zostaly polaczone w jedna przez to ze znalazly sie na granicy miedzy dwoma zdjeciami.
Pozdrawiam
Andrzej