Noooo... ciekawe ciekawe...pukury pisze:pewnie jest tak że z określonego IP tylko raz dziennie można" dać głos " .
jak ktoś ma neostradę to ( o ile się nie mylę ) po przeładowaniu rutera/modemu tpsa przyznaje nowe IP i chyba można tak ciągle .
pozdrawiam .
Proszę o głos ;)
-
chuliganus
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 8
-
CNCRob
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 2
dobra, masz i mój głos, chociaż mógłbyś powiedziec na kogo dokładnie go oddsajemy i które ma miejsce 
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
chuliganus
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 8
No już mówię/piszę... 
Oddajecie głos na moją narzeczoną - Nagrodą jest jakiś bajeczny zestaw kosmetyków.
Miejsce aktualnie zajmowane to 60 - dziś awans o 4 pozycje
Nadmieniam że miejsce 60 jest ostatnim które jest nagradzane - znacznie mniejszym zestawem ale lepszy rydz niż nic
A może uda się i coś więcej osiągnąć
Dziękuję za oddane do tej pory głosy
Oddajecie głos na moją narzeczoną - Nagrodą jest jakiś bajeczny zestaw kosmetyków.
Miejsce aktualnie zajmowane to 60 - dziś awans o 4 pozycje
Nadmieniam że miejsce 60 jest ostatnim które jest nagradzane - znacznie mniejszym zestawem ale lepszy rydz niż nic
A może uda się i coś więcej osiągnąć
Dziękuję za oddane do tej pory głosy
-
gaski
- Specjalista poziom 2 (min. 300)

- Posty w temacie: 1
pukury pisze:witam.
pewnie jest tak że z określonego IP tylko raz dziennie można" dać głos " .
jak ktoś ma neostradę to ( o ile się nie mylę ) po przeładowaniu rutera/modemu tpsa przyznaje nowe IP i chyba można tak ciągle .
pozdrawiam .
też mam Neostradę i na PAJACYJA mogę kliknąć tylko jeden raz ( z różnych adresów IP) dziennie
ps. zagłosowałem...