mlody17 pisze:Ludzie po co te wasze zbędne odpowiedzi prosiłem o pomoc a nie o debate... Myslałem że forum jest od tego żeby sobie pomagac a nie wjeżdżać na ambicje...
biedactwo... chyba zle trafiles, bo nasze potrzeby sie rozmijaja: ty chcesz dostac nienalezna ci pomoc, a my sie chcemy nad toba poznecac...
powiem tak: nie jestes pierwszym (i na pewno nie ostatnim), ktory sie tu zarejestrowal tylko i wylacznie po to, aby znalezc kogos, kto za ciebie rozwiaze twoje szkolne zadanie.
ja rowniez jakies 10 lat temu zdawalem egzamin z geometrii wykreslnej i PORADZILEM SOBIE Z NIM SAM - wowczas nie mialem kompa a internet byl zupelna abstrakcja.
moim zdaniem, wielkim problemem polskich uczelni jest to, ze w ostatnich latach wpuszczaja na nie dziadostwo, ktore ledwo sie potarfi podpisac. czesc jakims fartem studia konczy i potem z powodu razacej niekompetencji nie moze znalezc normalnej pracy. po roku na bezrobociu, w akcie desperacji godza sie pracowac za 1000zl na stanowisku, gdzie pensja powinna wynosci 5x tyle. w rezultacie wszyscy mniej zarabiaja a pensje rosna wolniej.
tak wiec powtarzam raz jeszcze: NIE RADZISZ SOBIE Z PODSTAWAMI, TO ZREZYGNUJ ZE STUDIOW. oszczedzisz sobie i swojej rodzinie czasu, pieniedzy i nerwow.