Spotkania

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum
Awatar użytkownika

CNCRob
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 27

Post napisał: CNCRob » 12 sie 2009, 16:54

Kolego skoczek, ja co prawda nie jadę, ale mała podpowiedź, wiekszość osób w dziesiejszych czasach jezdzi kożystając z nawigacji, dobrze by było gdybyś podał położenie geograficzne i nikt nie będzie musiał błądzić po wskazówkach, tylko dojedzie pod same drzwi...

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.

Awatar użytkownika

skoti
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 8

Post napisał: skoti » 12 sie 2009, 18:22

Draco ma racje , wystarczy dokladny adres , jedni dojada z nawi a inni obejza sobie na jakiejs mapie samochodowej i bedzie git . Ja wczesniej odwolalem swoj przyjazd na pw lecz jednak wpadne na jakiejs pol godziny , nie moge odposcic okazji poznac niektorych kolegow z forum osobiscie . Akurat w sobote wyjezdzam na wschod do rodziny wiec Skoczow potraktuje jako pierwszy przystanek w celu nabrania checi na dalsza jazde , nie lubie daleko jezdzic samochodem .

dell
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 36

Post napisał: dell » 12 sie 2009, 18:51

porobcie chlopaki zdjecia prosze nie z mojej winy nie jade na zlocik :((((
Znudzila mi sie reklama
Niedlugo pojawi sie nowy chomik :D

skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 55

Post napisał: skoczek » 13 sie 2009, 15:37

Witam.
W tym momencie sprawdzam przelewy - 6 osób dokonało przelewu. Morał z tego taki że IMPREZA ODWOŁANA .

Jeżeli do poniedziałku co najmniej 15 osób zdecyduje się że na 100% chce spotkać się i przeleje pieniążki na konto to imprezę robimy w PRZYSZŁĄ SOBOTĘ!! choćby lało, grzmiało lub śnieg padał. Jeżeli tyle osób się nie znajdzie to robię przelewy na wasze konta i zwracam pieniążki. Do poniedziałku czekam na Wasze decyzje - ruszcie szturmem i zdecydujcie się Panowie.

Dodam tylko że mamy osobę która zdecydowała, że po części wspomoże nasze spotkanie, mamy również osobę która przeznaczyła różne gadgety do rozdania w postaci wygrawerowanych detali 2D i 3D. Mamy także osobę która wygraweruje plakietki. Może to zachęci niezdecydowanych do przyjazdu.

35zł za dzień nie wydaje się być wygórowaną ceną. Jeżeli zostanie coś z tej kwoty to polecą na wasze konta wyrównania do tej sumy. Im więcej osób tym lepsza impreza a zarazem niższe koszta jednostkowo. Mamy sponsora więc korzystajmy z kogoś życzliwości !!

P.S. Jeżeli wiecie o kimś kto nie ma dostępu bieżącego do forum i nie wie o zmianie planów odnośnie spotkania a jesteście w stanie tą osobę poinformować to proszę poinformujcie tą osobę o tym.

bakprint
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 7
Kontakt:

Post napisał: bakprint » 13 sie 2009, 16:16

skoczek pisze:...W tym momencie sprawdzam przelewy - 6 osób dokonało przelewu. Morał z tego taki że IMPREZA ODWOŁANA
Panowie spóźnieni z przelewami.... to mi wygląda na wielką dziecinadę. Najperw wielkie deklaracje chęci spotkania, a potem wielkie G... :evil:
skoczek pisze:..Jeżeli do poniedziałku co najmniej 15 osób zdecyduje się że na 100% chce spotkać się i przeleje pieniążki na konto to imprezę robimy w PRZYSZŁĄ SOBOTĘ!! choćby lało, grzmiało lub śnieg padał....
Planowałem długo to i inne spotkania w sob/niedz., i niestety nie dam rady w przyszłą sobotę - mam umówione inne spotkanie.
skoczek pisze:...Im więcej osób tym lepsza impreza a zarazem niższe koszta jednostkowo. ..
Niekoniecznie.... kameralne spotkania bez wielkiej zadymy też są extra.
Ja zdecydowanie jestem skłonny przyjechać w tą sobotę koło godz.16-16.30 by spotkać się na kilka godzin, nawet w kilka osób, przy jednym piwie i bez wielkiej wyżerki.

dell

Post napisał: dell » 13 sie 2009, 16:19

ja nie wiem z tego co pamietam pare osob ma najblizej na zlot i pewnie oni przyjada ale to tez nie tylko oni sie decydowali na zlot a jak tzreba sie zrzucic pare zlotych to juz lipa

Ludzie jestescie dorosli ?? czy dziecmi?? jak juz piszecie to piszcie to z rozsadkiem :)
Znudzila mi sie reklama

Awatar użytkownika

CNCRob
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: CNCRob » 13 sie 2009, 16:29

i dlatego lubie to forum, jak najechać na kogoś to są pierwsi i najchętniej na człowieku suchej nitki by nie zostawili, ale jak podjąć męskie dorosłe decyzje to raptem kilka osób na to stać, od dłuższej chwili obseruję ten temat bo właśnie miałem nosa, że nie wpali spotkanie, zastanawiałem się tylko kiedy wszystko legnie... uwielbiam jezdzić na zloty swojego forum samochodowego, wszyscy zdecydowani, nie ma problemów z kasą, nawet dwa lata temu padł pomysł kupienia na zloty wielkiego namiotu za dosyć dużą sumę, zrzucili się wszyscy po 50zł, kto tylko miał gotówkę, sam wpłaciłem a do tej pory namiotu nie widziałem :) wyjechałem do anglii i niestety od tamtej pory na zlocie nie byłem :(
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.

Awatar użytkownika

ALZ
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 3
Kontakt:

Post napisał: ALZ » 13 sie 2009, 16:36

Draco pisze:dlatego lubie to forum, jak najechać na kogoś to są pierwsi i najchętniej na człowieku suchej nitki by nie zostawili
Ale z Ciebie gaduła, odpuść :cry: albo spakuj manatki, jeszcze zdążysz.

Awatar użytkownika

CNCRob
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: CNCRob » 13 sie 2009, 16:50

ALZ pisze:Ale z Ciebie gaduła, odpuść albo spakuj manatki, jeszcze zdążysz.
uderz w stół a nożyce się odezwą...

dell

Post napisał: dell » 13 sie 2009, 16:51

lol zaczyna sie :D ide po piwo i czipsy :D
Znudzila mi sie reklama

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”