a teraz panowie i panie poznajcie moje miasto
Ciekawostki filmowe...
-
k-m-r1
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
CNCRob

- Posty w temacie: 8
ciekawe jak się zatrzymają na skrzyżowaniu lub jedna osoba będzie cięższa...
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
k-m-r1

- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
CNCRob

- Posty w temacie: 8
dokładnie 
mi trochę mniej to wychodzi ale daję rade
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=p ... re=related
wodeo nie moje bo nie mialem kamerki ale prócz tego, że auto identyczne (nawet w kolorze) to i tak samo sobie jezdziłem.
mi trochę mniej to wychodzi ale daję rade
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=p ... re=related
wodeo nie moje bo nie mialem kamerki ale prócz tego, że auto identyczne (nawet w kolorze) to i tak samo sobie jezdziłem.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -