Licznik postów
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Kolego berzer... Napisales juz ponad 100 postow a przeczytales pewnie mnostwo i nie widzisz ze kolega Draco vel Piracik jest jedyny w swoim rodzaju
jesli chodzi o wypowiedzi na tym forum. (Ja starlem sie z nim bodajze po 3-4 moim poscie, ale ostatecznie przeszlismy na droge, ze tak powiem, wzajemnej tolerancji).
I Ty tez tak pewnie zrobisz....zaufaj mi...
Ale do tego czasu ja tez zapodaje browca i chipsy bo czuje, ze to nie koniec dyskusji

I Ty tez tak pewnie zrobisz....zaufaj mi...

Ale do tego czasu ja tez zapodaje browca i chipsy bo czuje, ze to nie koniec dyskusji

>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
-
- Posty w temacie: 8
jak dla mnie koniec dyskusji, nie mam ochoty polemizować z kolesiem który ma na koncie aż zero pomocy a mnie będzie uczył czy mam tu pisać czy nie.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 6
Hehe... troche mi sie smiac chce jak koledzy sobie widowisko zrobili
...no ale coz...
Powiem szczerze... z natury jestem "kompatybilny" z otoczeniem... taka raczej spokojna persona, dosc tolerancyjna etc... ale kolo przelal czare goryczy i cos we mnie peklo
Nieraz jak cos facio napisze to az sie we mnie gotuje i... ehhh... co ja bede pisal...
Niektore posty kolegi DRACO to czytam 5x
bo nie wierze i jestem zdumiony po co to ludzie robia i takie bzdety pisza... hmmm... jak by to powiedziec, kolega DRACO tymi postami, jak dla mnie, "strzela sobie w kolano"... hmmm... ale w wiekszosci przypadkow "strzela se w leb i w kolano"... i to wlasnie w takiej kolejnosci... 
Nie chce go obrazac, ale trzeba bylo sie odezwac bo jezeli dla kogos ilosc punktow "POMOGL" jest naistotniejsza na swiecie... i mi pisze, ze bedzie mi liczyl ile razy "pomogl" (w co zaczynam powatpiewac), a ktos mu nie dal PUNKTU za to... to ja nie wiem... normalnie rece opadaja... jakby nie bylo "POMOGL" to co? - zamilknie bo straci sens istnienia?
Dobra... teraz sie zagalopowalem... ale widze, ze nie jestem sam w swoich spostrzezeniach
Dobra, trzeba popracowac

Powiem szczerze... z natury jestem "kompatybilny" z otoczeniem... taka raczej spokojna persona, dosc tolerancyjna etc... ale kolo przelal czare goryczy i cos we mnie peklo

Nieraz jak cos facio napisze to az sie we mnie gotuje i... ehhh... co ja bede pisal...
Niektore posty kolegi DRACO to czytam 5x

Nie chce go obrazac, ale trzeba bylo sie odezwac bo jezeli dla kogos ilosc punktow "POMOGL" jest naistotniejsza na swiecie... i mi pisze, ze bedzie mi liczyl ile razy "pomogl" (w co zaczynam powatpiewac), a ktos mu nie dal PUNKTU za to... to ja nie wiem... normalnie rece opadaja... jakby nie bylo "POMOGL" to co? - zamilknie bo straci sens istnienia?
Dobra... teraz sie zagalopowalem... ale widze, ze nie jestem sam w swoich spostrzezeniach

Dobra, trzeba popracowac

-
- Posty w temacie: 8
Dzięki Bbuli. Wiesz co mnie zawsze zastanawia, że najwiecej mają do powiedzenia osoby które akurat maja najmniej punktów. Dlaczego nigdy nikt ze starszych stażem użytkowników i tych którzy wiecej piszą nie wyrazi się źle o kims kto ma ileś tam postów. Czy to aż tak gryzie i nie daje im spać po nocach? Czy czują się niedowartościowani? Jak już wcześniej powiedziałem, po iluś tam postach przestaje się zwracać na to uwagę, przyznaje, kiedyś liczylo się dla mnie to ile mam na liczniku postów ale teraz? Zadko na niego jakoś spoglądam.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -