Licznik postów
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 8
jesteś tego pewien? może dlatego tak piszesz bo narazie masz dobry wskaźnik? chcesz abym zliczył tobie ilość pomocy za które nie dostałem punktów? jakoś nie robie paniki z tego powoduolepiotr pisze:Najlepszym licznikiem jest licznik Pomógł: A jeszcze lepszym wskaźnik ilości postów do ilości Pomógł: Ale ten to już samemu trzeba liczyć
Pozdrawiam
Piotrek

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Na temat mojego wskaźnika niech mówią inni. O sobie nie będe pisał. A Kolega Draco jak i wielu wielu innych ma taki wskaźnik dużo wyższy niż np mój. Ilością postów i pomocami (faktycznie nie zawsze docenionymi) przebija mnie na głowe. Może źle napisałem... Ten wskaźnik jest dobry przy tych co początkują... Kolega już na forum renome ma i nie potrzebuje już Pomógł
Ja o takim czyms moge póki co pomażyć...
Pozdrawiam
Piotrek

Pozdrawiam
Piotrek