Wybijanie w osi Z?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
No raczej nie ma prawa tak wygladac..... Czy czujesz jakis luz osiowy pomiedzy nakretka a srubą? Jezeli masz linial bezposrednio na suporcie to taki luz moglby spowodowac bledy
Probowales pokrecic srube reka, szczegolnie w pobilzu wezlow lozyskowych? Jezeli reka daje sie obracac w claym zakresie pracy sruby to silnik powinien sobie tez poradzic.
Probowales pokrecic srube reka, szczegolnie w pobilzu wezlow lozyskowych? Jezeli reka daje sie obracac w claym zakresie pracy sruby to silnik powinien sobie tez poradzic.
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
u mnie w zakłądzie wymieniono łorzyska bo śruby przyschlaterze aż gwizdały przy wiekszyh predkosciach skutek? po 3 miesiącach dopiero jest hałas łorzyska firmowe siadły a śruba wyje ponownie innym problemem jest drżenie wirnika przy silniku krokowym dodam żę silnik jest spory 32Nm pomysł wymiany był efent dalej ten sam sterowanie wymienione wraz z silnikiem zakłądowiautomatycy nierozwiązali problemu był serwis z wa-wy a jakis czas temu producent maszyny maszyna jest z 1998r na liczniku widnieje ilosc wyprodukowanych sztuk 9813455009 i ciągle rośnie zmiana jedna to około 1000-do 2200 sztuk
moja rada wymiana śruby nakretek i łorzysk tak śruby niepowinny byc wyrobione
moja rada wymiana śruby nakretek i łorzysk tak śruby niepowinny byc wyrobione
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]