Spotkania
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 55
Rozumiem że Kolega frezowacze ma dużą salę bankietową i ogródek piwny
. Jak nie to ja mam duży ogródek któremu da się dodać przydomek "piwny":)... tyle że pod Cieszynem.
Przy okazji fajnie by było jakby każdy uczestnik dostał na odchodne ładny kufel z grawerunkiem daty i miejsca pierwszego spotkania
... a kolega frezowacze ma ponoć takie fajne maszynki do frezowania
.
To jak się znajdzie więcej osób to pasowałoby zrobić małą zrzutę na salę bankietową bo Kraków to niestety dość drogie miasto;).
A tak na poważnie to jak będą chętni to może wydzielimy nowy temat i zrobimy listę chętnych? Bo tutaj trochę rozpiź...el zrobiliśmy Koledze z ankiety
Pozdrawiam, skoczek.
[ Dodano: 2009-04-16, 20:26 ]

Przy okazji fajnie by było jakby każdy uczestnik dostał na odchodne ładny kufel z grawerunkiem daty i miejsca pierwszego spotkania

To jak się znajdzie więcej osób to pasowałoby zrobić małą zrzutę na salę bankietową bo Kraków to niestety dość drogie miasto;).
A tak na poważnie to jak będą chętni to może wydzielimy nowy temat i zrobimy listę chętnych? Bo tutaj trochę rozpiź...el zrobiliśmy Koledze z ankiety

Pozdrawiam, skoczek.
[ Dodano: 2009-04-16, 20:26 ]
Są i plusy... zwiedzi Kolega Polskę...ARGUS pisze:Kurczę
a czemu tak daleko ?????

Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
- Posty w temacie: 27
jesli bym sie wybieral to moge zabrac kolege ze szczecina, zawsze to razniej bedzie sie jechalo
ale niestety nie wiem czy mi termin dopasuje. ogolnie lubie zloty i to jest dobry pomysl aby poznawac sie osobiscie. naleze do forum chryslera i co roku organizujemy ogolnopolskie zloty. po kazdym z nich sa fajne wrazenia i chce sie wracac za rok. czasem organizujemy spoty regionalne i rowniez jest niezla rozrywka
wiec takie cos przyda sie i tu... tylko tam przyjezdzamy autami ktorych dotyczy forum.. tu przyjedziemy na maszynach? 

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 58
- Kontakt:
Nie no moja chyba tak daleko nie pojedzie - rozmawiałem z nią wczorajDraco pisze:tu przyjedziemy na maszynach?

Nie tylko twoje forum tak robi , do tego co ja należę też robią spoty regionalne i złoty.Sam spot nie ma jakiegoś szczególnego miejsca spotkania ważne by było miejsce parkingowe dla wozów kolorowychDraco pisze:naleze do forum chryslera i co roku organizujemy ogolnopolskie zloty. po kazdym z nich sa fajne wrazenia i chce sie wracac za rok. czasem organizujemy spoty regionalne i rowniez jest niezla rozrywka

No to koledzy z Krakowa mają wyzwanie terazskoczek pisze:dchodne ładny kufel z grawerunkiem daty i miejsca pierwszego spotkania... a kolega frezowacze ma ponoć takie fajne maszynki do frezowania
![]()

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Posty w temacie: 27
warszawa jest przeludniona, jak ktos bedzie wezykiem wracal i wpadnie pod tramwaj to co wtedy?
proponuje nad morzem... to i sie opalimy troche 

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 58
- Kontakt:
etam morze od razu ...a może u sponsora forum ? widział by wszystkie owieczkiDraco pisze:proponuje nad morzem... to i sie opalimy troche

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...