Kolega looknie na jedną z maszyn w galerii Admina Piotrjub:
https://www.cnc.info.pl/album_pic.htm?pic_id=769
Oczywiście listwy można przewiercić przelotowo i przykręcać od strony wrzeciona.
Jeśli nadal będzie wyczuwalny luz, to już tylko z wózków.
Wszyscy robią to ja też
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Nie mamy tak dokładnych fotek jak kolega rozwiązał krzyżak i całą oś Z , z tego co widać na YouTube to należy poprawić mocowanie wrzeciona i tak jak to wspomniał Leoo dać wzmocnienia w wzdłuż blachy osi Z. Listwy można nawiercić i je przykręcić patrząc od przodu całej osi Z jeśli nie ma możliwości od tyłu.
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 13
Witam.
Gmaro jak przeczytałem kolegi post to sobie uswiadomiłem ,że powoli zaczynam zapominać jak tamoja maszynka wygląda
.Tak mnie wnerwiła tymi niedokładnościami że przykryłem ja plandeką i już ze trzy tygodnie jej nie ogladam.A tak na poważnie to dopiero po świetach będę miał trochę czasu żeby do niej wrócić,no i wezmę się za poprawki.Pewnie też jakieś fotki wrzucę,narazie to się cieszę że aż trzy dni wolne
Pozdrawiam.
Gmaro jak przeczytałem kolegi post to sobie uswiadomiłem ,że powoli zaczynam zapominać jak tamoja maszynka wygląda

Pozdrawiam.