kto wie o co chodzi ?
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
kto wie o co chodzi ?
witam.
nurtuje mnie taki problem -
na forum pojawiają się tematy ( pisane kursywą ) o treści " oczekuję na akceptację " - o co biega ?
pozdrawiam .
nurtuje mnie taki problem -
na forum pojawiają się tematy ( pisane kursywą ) o treści " oczekuję na akceptację " - o co biega ?
pozdrawiam .
Mane Tekel Fares
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Witam!
Od jakiegoś czasu na forum można zamieszczać reklamę świadczonych przez siebie usług. Wcześniej jednak każde ogłoszenie musi zostać zaakceptowane przez właściciela.
Dopuki tego nie zrobi w temacie pojawia się właśnie taka informacja. W któryś temacie była o tym mowa, ale nie pamiętam już dokładnie w którym. Więcej szczegółów na temat reklamy na forum kolega znajdzie tutaj:klik
Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu na forum można zamieszczać reklamę świadczonych przez siebie usług. Wcześniej jednak każde ogłoszenie musi zostać zaakceptowane przez właściciela.
Dopuki tego nie zrobi w temacie pojawia się właśnie taka informacja. W któryś temacie była o tym mowa, ale nie pamiętam już dokładnie w którym. Więcej szczegółów na temat reklamy na forum kolega znajdzie tutaj:klik
Pozdrawiam
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
to ja się dokleje do pukurego i spytam , czy administrator kasuje użytkowników ktorzy sie nie pojawiają okreslony czas, chodzi mi o tych co wpadają, żeby poprosić o odrobienie jakiejś pracy domowej, a jak nie dostaną, to sie już nie pojawiają, długo tu nie jestem, ale już zauważyłem że jest ich od... groma 

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
borek86, nie kasuje , wejdź sobie do zakładki "Użytkownicy" i przesortuj wg ilosci postow lub daty ostatniej aktywnosci . Zaraz na pierwszej stronie znajdziesz osoby ktore zarejestrowaly sie w 2004 roku i nie napisaly ani jednego posta wiec pewnie Ci z jednym czy dwoma tez dalej sa .
Moj chomik
http://chomikuj.pl/skotisobek
http://chomikuj.pl/skotisobek
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
Witam
Wizytówki czekujące na akceptacje są to wizytówki, które nie zostały opłacone. Wydawało mi się że już usunełem widoczność tych wizytówek dla użytkowników, ale dzisiaj zauważyłem że jeszcze w jednym miejscu pojawiają się niezaakceptowane wizytówki. Napewno to poprawie.
Wizytówki czekujące na akceptacje są to wizytówki, które nie zostały opłacone. Wydawało mi się że już usunełem widoczność tych wizytówek dla użytkowników, ale dzisiaj zauważyłem że jeszcze w jednym miejscu pojawiają się niezaakceptowane wizytówki. Napewno to poprawie.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE