RECESJA
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
W rzeszowie zwolnienia na WSK bo oczywiscie WSK Rzeszów sprzedali Kanadyjskiej firmie i skonczył się w tym roku okres bodajże 7 lat bez zwolnień , a na pobliskim lotnisku Jasionka 14 km od Rzeszowa powstaje niemiecka firma MTU z takiej samej branży około 200-300 pracowników potrzebują tzn niewiem czy to jeszcze aktualne zatrudnienia ....
Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Witam wszystkich.
Temat nie aktualizowany od 10 miesięcy. Jak u was, drodzy forumowicze przedstawia się sprawa produkcji?
U mnie w firmie coś ruszyło
sporo zamówień od motoryzacji i od przemysłu elektromaszynowego. Zdarzają się tygodnie że pracuje się na 3 zmiany
Ale obawiam się, że znowu przyjdzie połowa grudnia i się zacznie
do lutego przestój.
Pozdrawiam
Temat nie aktualizowany od 10 miesięcy. Jak u was, drodzy forumowicze przedstawia się sprawa produkcji?
U mnie w firmie coś ruszyło

Pozdrawiam
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
No ja dalej bezrobotny, o recesji nie mysle
, ja zakladalem tego posta bylem raczkujacym lailkiem w tej dziedzinie, teraz juz moga powiedziec, ze jestem znawca tematu
. na dzien dzisiejszy , z tego co widze to w ogloszeniach pracy w panstwie gdzie teraz przebywam, zaczelo przybywac ofert z dziedziny cnc. ja poki co do marca jeszcze na kursie. pozniej sie okaze. pozdro.

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
PRZEMYSL PRODUKUJACY DLA BRANZY STOCZNIOWEJ jak moj HCP cegielski -silniki okretowe lezy i kwiczy.....
prawie caly 2009 praca na pol gwizdka ,platne 100% postoje w domku lub prace remontowe malowanie szafek
500 osob zwolnionych a zaklad stoi na krawedzi upadlosci...pensja na 2 raty
0 zamowien..
prawie caly 2009 praca na pol gwizdka ,platne 100% postoje w domku lub prace remontowe malowanie szafek

500 osob zwolnionych a zaklad stoi na krawedzi upadlosci...pensja na 2 raty
0 zamowien..
sinumeric 840D/810/802/NUMS/HH-4290/Fanuc O-T /tokarka uniwersalna
tokarz CNC
"Poznań - miasto z piekła rodem.."
-Jestem chamem i mi z tym dobrze-
tokarz CNC
"Poznań - miasto z piekła rodem.."
-Jestem chamem i mi z tym dobrze-
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
U mnie zero usług z zewnątrz na dzień dzisiejszy. Miesiąc temu wpadło trochę roboty, ale skończyliśmy, teraz produkujemy na magazyn, ale on ma ograniczoną pojemność... Pensja na szczęście jest na pierwszego, jednak obecnie pracujemy tylko pon-pt po 8h. Jedno w tym dobre, że jak wróci się do domu, to ma się jeszcze na cokolwiek ochotę.