pomoc przy uruchumieniu intermac 4000 do kamienia

Dyskusje dotyczące obróbki kamienia, szkła, itp.

Autor tematu
mateuszbad
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 9
Posty: 11
Rejestracja: 05 mar 2015, 12:59
Lokalizacja: Ząbkowice

#11

Post napisał: mateuszbad » 05 mar 2015, 22:31

To widze temat tych maszyn opanowany :grin:
Ile warte są takie maszyny?
Co do osi to pewnie 4



Tagi:


dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 8
Posty: 3083
Rejestracja: 11 mar 2007, 22:42
Lokalizacja: G-G

#12

Post napisał: dance1 » 05 mar 2015, 22:56

ile warte? tyle ile ktoś zechce zapłacić, bardziej działam na rynku uk także w cenach wiele nie podpowiem, za cms-a stół 4200-3300 z narzędziami (około 100) w tym piły, agregaty, frezy, tarcze diamentowe, + backstopy, ssawki w ilości około 50 zapłaciłem 30k funtów (maszyna 6 osi), za intermaca 43 golasa 8k, uruchomiłem i czeka na swoje miejsce (był po kolizji itp).
Same elektro wrzeciono kosztuje więcej.... :twisted:
I don't like principles, I prefer prejudices


Autor tematu
mateuszbad
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 9
Posty: 11
Rejestracja: 05 mar 2015, 12:59
Lokalizacja: Ząbkowice

#13

Post napisał: mateuszbad » 05 mar 2015, 23:10

no tak elektro wrzeciona to dużo kasy..
Do mojej maszyny dał mi gratis głowice zapasowa.
Działasz w branży kamieniarskiej?


dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 8
Posty: 3083
Rejestracja: 11 mar 2007, 22:42
Lokalizacja: G-G

#14

Post napisał: dance1 » 05 mar 2015, 23:20

działam w branży "architektura wnętrz" od kamienia-szkła przez metal-drzewo itp.
Czyli gdzie $ to i mnie znajdziesz. :twisted:

Wywiad to jakiś czy co?, pytanie było o maszynę a nie o moje działania.
I don't like principles, I prefer prejudices


Autor tematu
mateuszbad
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 9
Posty: 11
Rejestracja: 05 mar 2015, 12:59
Lokalizacja: Ząbkowice

#15

Post napisał: mateuszbad » 05 mar 2015, 23:25

Sory tak poprostu...
Bo całkiem inaczej pracuje się w kamieniu, metalu, drewnie...
Ale dobra. Dobrze ze trafiłem na forum :smile:
Myśle ze jakoś damy rade wspólnymi siłami komputerów uruchomic moje cnc :smile:


dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 8
Posty: 3083
Rejestracja: 11 mar 2007, 22:42
Lokalizacja: G-G

#16

Post napisał: dance1 » 05 mar 2015, 23:30

będziesz miał pytania pisz, w miarę możliwości postaram się pomóc, pewnie nie tylko ja.
I don't like principles, I prefer prejudices


Autor tematu
mateuszbad
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 9
Posty: 11
Rejestracja: 05 mar 2015, 12:59
Lokalizacja: Ząbkowice

#17

Post napisał: mateuszbad » 05 mar 2015, 23:49

Ok, jeszcze mam piłe bisso 2004 rok nie podłaczyłem ja od listopada...
Tez maszyna cnc musze podłaczyc je szybko :neutral:

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Obróbka kamienia”