Pomoc dla operatora - wskaźnik osi

Dyskusje dotyczące programowania G-Code

Autor tematu
kloaka
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 19
Rejestracja: 18 lut 2010, 09:32
Lokalizacja: tychy

Pomoc dla operatora - wskaźnik osi

#1

Post napisał: kloaka » 12 sty 2020, 07:43

Dzień dobry
Gdzie mógłbym kupić ten plastikowy element?
Obrazek




Steryd
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2213
Rejestracja: 13 lut 2017, 19:34
Lokalizacja: Szczecin

Re: Pomoc dla operatora - wskaźnik osi

#2

Post napisał: Steryd » 12 sty 2020, 11:39

Przejdź się kiedyś na targi obrabiarkowe, albo idź na kurs programowania.

Ostatecznie kartonowe pudełko też robi robotę.
Można?
Morzna!!!


numerek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1533
Rejestracja: 01 wrz 2005, 00:23
Lokalizacja: trójmiasto

Re: Pomoc dla operatora - wskaźnik osi

#3

Post napisał: numerek » 12 sty 2020, 11:43



Autor tematu
kloaka
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 19
Rejestracja: 18 lut 2010, 09:32
Lokalizacja: tychy

Re: Pomoc dla operatora - wskaźnik osi

#4

Post napisał: kloaka » 12 sty 2020, 12:19

Wolałbym jakiś sklep z Polski. Zdjęcie które wkleiłem jest z imastercam.com. Jest to sklep z USA, koszt w dolarach, płatność tylko kartą kredytową (brak możliwości Pay Pal) do tego Vat czy jakies inne opłaty.
Chyba taniej by wyszła wizyta do marketu, kupno i pociecie, opisanie markerem rurki.


jasiu...
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 3825
Rejestracja: 14 lip 2007, 19:02
Lokalizacja: Westfalia

Re: Pomoc dla operatora - wskaźnik osi

#5

Post napisał: jasiu... » 12 sty 2020, 13:44

ale komu jest to potrzebne? I do czego? Toż to gadżet, można długopis do tego włożyć, żeby "stał" :mrgreen:

No bo jeśli komuś jest to potrzebne, to sobie może z modeliny ulepić, albo z drewna wyrzeźbić, tylko nadal pytam - po co?

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 6929
Rejestracja: 01 sty 2009, 20:01
Lokalizacja: Oława

Re: Pomoc dla operatora - wskaźnik osi

#6

Post napisał: WZÓR » 12 sty 2020, 14:38

Steryd pisze:
12 sty 2020, 11:39
Przejdź się kiedyś na targi obrabiarkowe, .....
Zapomnij.
Co roku jeżdżę na targi do Sosnowca i z gadżetami coraz gorzej .
...... , nawet ,, swoim" nie mają co dawać - takie cięcia.

Mariusz.

Awatar użytkownika

adam Fx
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 5226
Rejestracja: 04 lip 2004, 16:03
Lokalizacja: Gliwice

Re: Pomoc dla operatora - wskaźnik osi

#7

Post napisał: adam Fx » 12 sty 2020, 14:48

WZÓR pisze:Co roku jeżdżę na targi do Sosnowca i z gadżetami coraz gorzej .
na pierwszych moich to wszyscy dawali co mieli jak leci (dawali nie byle co - do tej pory pamiętam świetny skórzany porządny portfel) a ostatnio to bez wizytówki w zamian ani rusz a dobre fanty to tylko dla szczerze zainteresowanych produktem.
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk) :?
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „G-CODE - programowanie”